2777
2789
عنوان

حس ششم baran2255 میشه لطفا بیایی

1210 بازدید | 47 پست

@baran2255 سلام عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟کی ازدواج می کنم؟مشخصات همسرم چیه؟کی مادر میشم؟برادرم چه زمانی ازدواج می کنه؟مرسی عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@کدوزرنگ     عزیزم اینجا میگم ممنون میشم جواب بدهید.                  عزیزم جدیدا خانمی از پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه و از من سوال میپرسه به نظرت هدفش چیه؟رفتارش عجیبه،آن موردی که به من پارسال گفتی درست بود برایم اتفاق افتاد،آن مورد را که نمی توانم اینجا بگم و خودت میدانی و به من گفته بودی میدانه،به نظرت ازدواجم با پسرش هست یا نه؟من در نهایت با چه کسی و به چه طریقی ازدواج می کنم؟چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مرسی عزیزم،ممنون میشم جواب بدهید چون من به حستون خیلی اعتماد دارم

@کدوزرنگ   عزیزم اینجا میگم ممنون میشم جواب بدهید.عزیزم جدیدا خانمی از پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه و از من سوال میپرسه به نظرت هدفش چیه؟رفتارش عجیبه،آن موردی که به من پارسال گفتی درست بود برایم اتفاق افتاد،آن مورد را که نمی توانم اینجا بگم و خودت میدانی و به من گفته بودی میدانه،به نظرت ازدواجم با پسرش هست یا نه؟من در نهایت با چه کسی و به چه طریقی ازدواج می کنم؟چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مرسی عزیزم،ممنون میشم جواب بدهید چون من به حستون خیلی اعتماد دارم

سلام من دیده بودم تو تاپیک ها از حس ششمی ها سوال پرسیده بودین ، حس ششم و حرفای کدوم کاربرها براتون درست بود ؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

سلام من دیده بودم تو تاپیک ها از حس ششمی ها سوال پرسیده بودین ، حس ششم و حرفای کدوم کاربرها براتون د ...

زمان حال را بیشتر درست گفتند آینده هنوز زمانش نشده که بگم درست هست یا نه عزیزم

زمان حال را بیشتر درست گفتند آینده هنوز زمانش نشده که بگم درست هست یا نه عزیزم

من هم در مورد زمان حال سوال دارم به نظرتون از کدوم کاربر بپرسم ؟ کدوم کاربر حرفاشون در مورد زمان حال برای شما درست بود ؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

@samera77   @تلاش_ناموفق   @aram7127    

ممنون گلم 

با کاربر باران و کدوزرنگ صحبت نکردید ؟ تو تاپیکا اسمشون رو دیده بودم ‌.

یا علی (ع) ❤️