2777
2789

از ۲۰. خرداد لکه بینی داشتم . آزمایش و سنو گرافی و تست پاپ اسمیر دادم  . همه خوب بودن 

دکتر گفت برا لکه بینی قرص جلوگیری بخور . یک هفته خوردم خون شروع شد . تا دوروز ادامه دادم دیدم نه خون بیشتر شد ولی کم نشد .. دکتر خودم نبود از کسی دیگه سوال کردم گفت حتما داری پریود میشی قط کن قرصو.  

دوروز قرص نخوردم به سرم زد قطره ویتاگنوس بخورم . گفتم چند سال پیش تنظیم کرد شاید الانم جواب داد. دوروز خوردم قطره رو . روز اول درد کمی داشت زیر دلم . روز دوم بعد یک ساعت که از خوردن قطره گذشت . دل درد بدی گرفتم از ساعت ۱۱ تا دو  داشتم جون میکندم از درد عرق کرده بودم . مثل درد زایمان یا عفونت کلیه یا سنگ کلیه توی اون درجه ها بود . میزد به پاهام و پهلوهام دردش. .منو بکشن دیگه حاضر نیستم این دردو تجربه کنم 😭😭😭😭😭😭ساعت یک بود زنگ زدم اورژانس دیگه نمی‌تونستم تحمل کنم دردو . اومد معاینه کرد گفت باید بری بیمارستان . گفتم بچه ها تنهان کسی نیست پیششون صبر میکنم تا شوهرم بیاد. 

همش احساس می‌کردم دستشویی دارم یا چیزی میخواد بیوفته میرفتم هیچی نبود ... بعد که رفتم توی دفه سوم یک تیکه اندازه کف دست افتاد بهش توجه نکردم . دفه  چهارم بود. این افتاد نصف کف دست میشه .. بعد که این افتاد ساکت شد دردم اصلا انگار دردی نبوده از اول . و احساس سبکی بهم دست داد . قبلا گاهی تخمدانام انگار مورچه گاز می‌گرفت یا تیر می‌کشیدیه کوچولو‌.  ولی الان یه حس سبکی دارم احساس میکنم زیر دلم خالی خالیه هیچی نداره انگار فقط اسکلت اون قسمت هست . 

توی این مدت چندین بار بی بی چک استفاده کردم همون ثانیه های اول دوخط میوفتاد ولی خط دوم خیلی رنگ نمی‌گرفت.. آزمایش خون دوبار رفتم منفی شد.

اگه بدتون میاد نگاه نکنید ❌️💙💚❤️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۱۰_۲۲۵۳۳۸_photo_editor_g3i.jpg

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۱۰_۲۲۵۱۵۰_photo_editor_jrh5.jpg

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۸۱۰_۱۶۱۸۱۵_fmwe.jpg

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۸۱۰_۱۶۲۰۳۶_8et5.jpg

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

انشالله ک لینک میدی

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو عکس؟؟؟؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
شبیه جیگره

آره 

درد خیلی بدی هم داشت . من نمیدونم اونایی که سقط میکنن چه جوری تحمل میکنن درد این کیست خیلی بد بود خیلی 

خوشحالم که حالت خوب شده خدا بهت عافیت بده

ممنون عزیزم سلامت باشی