2777
2789
عنوان

قرص اعصاب...خواهش میکنم بیاین!

171 بازدید | 21 پست

من دو هفتس قرص اس سیتالوپرام مصرف میکنم برای اضطراب و افسردگی به دستور پزشک

ولی تپش قلب و اضطراب و افسردگیم شدیدا تشدید شده و هرچی میگذره بدتر میشه حتی اشتها هم از دست دادم 

ایا باید قطع کنم قرص رو ؟ 

فعلا به پزشک دسترسی ندارم ممنون میشم‌اگه اطلاعاتی دارین بهم بگین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پلاستیک بردار قرص هات بندازتوش بزار سطل زباله... الان بزن نت غلبه سودا در مغز و راه درمانش بخون ...

مشکل من خیلی شدیده فکر نمیکنم با این چیزا حل بشه چون حتی به پزشک طب سنتی هم مراجعه کردم...

مشکل من خیلی شدیده فکر نمیکنم با این چیزا حل بشه چون حتی به پزشک طب سنتی هم مراجعه کردم...

عزیزم صدتا بدتر شما خوب شدن این حرفا چیه

طب سنتی ول کن

چیزای طبع سرد و خشک نخور حجامت کن گرم و تر بخور ۶ماه غذای تو دوای توووو گلم

دارو عطار نخور اما تغذیه ت درست کن مثل کسی ک دور از جون دیابت داره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
شما چی پیشنهاد میدین؟

روانشناس صحبت کردن تو طبیعت بودن کتاب خوندن فعالیت فیزیکی حتی شده ۲۰ دقیقه پیاده روی، کلا فعالیت فیزیکی دشمن افسردگیه ، زود به زود دوش گرفتن خیلی تاثیر داره، و مدیتیشن 

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟
میشه بگین چی داد به جای این بهتون؟ و اینکه بعد چند هفته فهمیدین نمیسازه بهتون؟

همش به خودکشی فکر میکردم بعد مصرف قرص بهم بعدش ایمی پرامین داد خیلی خوب بود بیخیالم کرده بود الانم داروهای دیگه مصرف میکنم اینا ماله سالها پیشه