2777
2789

خب خب خب 

میخوام امشب بشینم ی قهوه دم کنم نور اتاقو کم کنم ی خرده ب آینده فکر کنم 

میخوام ی سری عادت خوب ایجاد کنم 

نصیحتتون ب ی دختر ۱۷ ساله ک تازه میخواد ی زندگی هیجان انگیزو شروع کنه چیه؟😁🖇 

بسه این‌ همه نا امیدی و غم:) 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
۱۷ سالگی تازه شروع بدبختیته به کدوم آینده فکر میکنی؟بیکاری؟شوهری که خیانت میکنه؟خرج های بچه داری؟خو ...

چرا بیکار؟

چرا شوهر اصن؟

چرا خونه اجاره ای؟

آینده من‌روشن تر از این حرفاس خ روشن تر

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو بودم خیلی های دیگه هم مثل تو بودن یکی دوسال دیگه به حرفم میرسی فعلا خودتو با این جینگو ...

🤣

ب عنوان ی دختر ۱۷ ساله 😂 هیچ اینده ای ندارم 

میخوام فق گوش کن 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
ب عنوان ی دختر ۱۷ ساله 😂 هیچ اینده ای ندارم  میخوام فق گوش کن

لنتی 🤣🤙

مطمن باش ایندت روشنه چرا انرژی منفین اه

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

حتما عادتایی کوچیک مفید براخودت ایجاد کن

مثلا روزی ۱ ساعت ورزش کن اگه میتونی بعد ۶ ماه یه سال ببین چه اندامی بسازی😁

هدفت اینه که ازطریق کنکور بری دانشگاه مورد علاقه ات؟

الان چندمی به نظرم شروع کن کم کم کنکوری خوندن، تست بزن، ببین کجاهارو مشکل داری درستش کن، اگه نیاز به مشاور یاکتاب داری فراهم کن اینجوری مجبور نیستی چن سال پشت کنکور بمونی واذیت بشی..

به پوستت برس، کتاب بخون، باخدا هرروز حرف بزن ...

هرچه باهرکه کنی برتو همان میگذرد...
مطمن باش ایندت روشنه چرا انرژی منفین اه

مطمینم😁🙌

بعضیا اینشکلین دیگ 

حتما عادتایی کوچیک مفید براخودت ایجاد کن مثلا روزی ۱ ساعت ورزش کن اگه میتونی بعد ۶ ماه یه سال ببین ...

میرم ۱۱ ام 

افسردگی داشتم حدود ۱ سال 

الان ک بهترم گفتم‌ی استارتی بزنم😁🙌

آره واقعا هیکلم بهم‌ریخته زبانم هم باس کار کنم‌روش 

تجربی ام

آرزوم مهاجرته^^

حتما عادتایی کوچیک مفید براخودت ایجاد کن مثلا روزی ۱ ساعت ورزش کن اگه میتونی بعد ۶ ماه یه سال ببین ...

روتین پوستی چ شکلی باشه یا زوده تو این‌سن؟

میخوام‌ساعت خوابم کم کنم ۵ ساعت اینا 

حیف زندگی نیست آدم بخوابه 😁🙌

میرم ۱۱ ام  افسردگی داشتم حدود ۱ سال  الان ک بهترم گفتم‌ی استارتی بزنم😁🙌 آره واقعا هی ...

ایشالا بهشون برسی

میشه بپرسم چیکارکردی واسه افسردگیت بهتر شدی؟

واسه مهاجرت حتمااا زبان کامل یادبگیر وسعی کن ازکسایی که مثلا رفتن اون کشور مورد نظر بپرسی

دمت گرم که شروع کردی استمرارر باعث موفقیتت میشه❤

هرچه باهرکه کنی برتو همان میگذرد...

من تقریبا 3 سال ازت بزرگ ترم 

زبان بخون حتماااااا

اصلاااااا تو هیچ رابطه عاطفی نرو. منم نرفتم و 80 درصد حال اوکیه الانم بخاطر همینه 

به آینده کاریت حسابی فکر کن 

شغلی رو انتخاب کن که انعطاف‌پذیر باشه 

تو الان ترجیحت زندگی اینجا و تو ایران و کنار خانوادست

میتونی تضمین کنی 5 سال دیگم همین خواستت باشه؟ 

نه اصلا همچین تضمینی وجود نداره 

چون ما آدما علایق و خواسته هامون همراه سنمون رشد میکنه 

کتاب بخون. یه هنرم یاد بگیری بد نیست 

:)

ایشالا بهشون برسی میشه بپرسم چیکارکردی واسه افسردگیت بهتر شدی؟ واسه مهاجرت حتمااا زبان کامل یادبگی ...

میدونی سر فشار درسی و اینا بود 

من‌آرزوم خوانندگیه ...

واقعا استعداد دارم ...ی خرده ترس از نرسیدن و کنکور ب شدت بهم‌ریخته بود منو کمال‌گرایی منفی داشتم...

نمیدونم فک کنم از غم خسته شدم🤣🙌

میدونه سخت بگیری سخت میگذره 

نادیده بگیر 

عزیز دلی^^