2821
2789
عنوان

پزشکی با رتبه ۳۷هزار

992 بازدید | 41 پست

همین الان تو سایت تخمین رتبه بودم داشتم قبولی های این محدوده رتبه هارو ۳۰ تا ۴۰ هزارو میخوندم دیدم نوشته پزشکی آزاد با رتبه ۳۷ هزار منطقه دو دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران پزشکی شهر دزفول مگه میشه ؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معجزه سهمیه 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

🤣🤣🤣🤣🤷‍♀خدایا شکرت که کنکوری نیستم و خاک تو سرم داوطلب آزمون وکالت هستم

گاد مرسی که همش با درس خوندن و آزمون و استرساش دهنم صاف شده میسی بوس بوس

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بببین جدا از بحث سهمیه انتخاب رشته هم مهمه باید بدونی چجوری انتخاب رشته کنی تا رشته خوب واست دربیاد 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز