2777
2789
عنوان

معلمی یا پزشکی؟

521 بازدید | 38 پست

سلام

من یه لیسانس دارم امسال کنکور هم دادم هدفم پزشکی بود ولی فکر نکنم رتبه ام خوب بشه.به نظرتون با لیسانسم آزمون استخدامی آموزش پرورش بدم خوبه یا یه سال دیگه بخونم برای پزشکی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمی 

چون با توجه به اینکه احتمالا سنتون ۲۲/۲۳هست وباید برای پزشکی ده سال بدویی تا به درامد خوب برسی بنظرم همون معلمی بهتره 

البته بسته به صبر وحوصله خودت داره 

عزیزم اگر رتبت اومد سعی کن انتخاب رشته اصولی داشته باشی تا بتونی رشته خوبی و بزنی 

اخه هدفم پزشکی بود میترسم برم پیراپزشکی و...بعدا پشیمون شم.

اگه برم دانشگاه همزمان هم میتونم کنکور بدم؟

بستگی به روحیاتت داره من خودم کارمندم ولی دلم رشته تاپ میخواد کاش برمیگشتم عقب و پشت میموندم و میج ...

هیچ کدوم خودم خوندم تازه تغییر رشته ای هم بودم از ریاضی به تجربی

اخه هدفم پزشکی بود میترسم برم پیراپزشکی و...بعدا پشیمون شم. اگه برم دانشگاه همزمان هم میتونم کنکور ...

ببین خواهر من به شخصه حاضرم همین پیراپزشکی رو هم دربیام ولی برم حالا بعد از گرفتن لیسانس دوباره بخونم 

نمیدونم والا فکر کنم نمیشه کنکور داد باید استعفا بدی بعد کنکورم بازم میگم نمیدونم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

پزشکی امسال قبول نمیشم برای معلمی باید آزمون استخدامی بدم 

پس تا سنت زیاد نشده آزمون بده 

پزشکی روحیه بالا میخواد ببین توان داری هر روز مرگ و میر و بیماری و شیفت شب و ....