samirasti مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 112 عنوان چطور انگيزه گرفتيد براي رژيم 117 بازدید | 17 پست مي تونيد بهم بگيد چه موضوعي چه هدفي چه حرفي انگيزه و اراده ي رژيم گرفتن بهتون داده؟ 1402/05/19 | 19:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
x__x عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 4505 یه روز سرد زمستونی داشتم تو یه کوچیک خلوت راه میرفتم که یهو.... ...What the fu
پاتریک_صورتی84 عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 2919 اون موقع که چاق بودم بچه بودم یه نفر یه حرف تحقیر آمیز زد، واقعا نمی بخشمش از اون ب بعد انگیزه گرفتم البته الان اندامم خوبه، اما خیلی بده اعتماد بنفسمو از بچگی سالها از دست داده بودم
samirasti مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 112 اون موقع که چاق بودم بچه بودم یه نفر یه حرف تحقیر آمیز زد، واقعا نمی بخشمش از اون ب بع ... ميفهمم چي ميگي من هم تجربه كردم بعدها با اينكه خيلي خوب بودم هميشه حرفها توي ذهنم ميچرخيد و هميشه توي اوج لاغري هم حس چاقي و بد بودن داشتم
تتومشکی عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 2830 من وقتی اومدم ترکیه رفتم سرکار ،سر راه سرکارم باشگاه بود بعد یهو جلوم دخترا درمی اومدن بااون هیکل ساعت شنیشون منم جو گیر شدم رفتم باشگاه😂 خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.
samirasti مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 112 من وقتی اومدم ترکیه رفتم سرکار ،سر راه سرکارم باشگاه بود بعد یهو جلوم دخترا درمی اومدن بااون هیکل سا ... واقعااا بهترين انگيزه ست آفرين بهتون
تتومشکی عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 2830 اون موقع که چاق بودم بچه بودم یه نفر یه حرف تحقیر آمیز زد، واقعا نمی بخشمش از اون ب بع ... بعضی از ادما چقد بی رحمن ک با بچه هم کار دارن خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.
ppnnhh عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1829 مادرم داشت خیاطی یاد میگرفت و گف میخاد اندازم رو بگیره وقتی دوز کمرم وگرف هین کشید دور سینم و گرف هین کشید دور باسنم و گزف هین کشید خلاصه خیلی خجالت کشیدم در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
تتومشکی عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 2830 واقعااا بهترين انگيزه ست آفرين بهتون اره بابا اونارو هرروز میدیدم نزدیک بود سکته کنم از حسودی😂😂بعد ی لباسهایی هم میپوشیدن اندامشون مدلش قشنگ معلوم میشد چی ساختن خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.
samirasti مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 112 اره بابا اونارو هرروز میدیدم نزدیک بود سکته کنم از حسودی😂😂بعد ی لباسهایی هم میپوشیدن اندامشون مدلش ... دقيقا منم هفته ي پيش استانبول بودم هتلمون توي تكسيم بود شب توي استقلال قدم ميزدم حس ورزش و رژيمم جرقه خورد از بس بعضيا خوب بودن 😂
تتومشکی عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 2830 دقيقا منم هفته ي پيش استانبول بودم هتلمون توي تكسيم بود شب توي استقلال قدم ميزدم حس ورزش و رژيمم جرق ... 😂خوبه ،برو حسابی هیکلتو بساز 😍 خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.
samirasti مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 112 مادرم داشت خیاطی یاد میگرفت و گف میخاد اندازم رو بگیره وقتی دوز کمرم وگرف هین کشید دور سینم و ... خيلي خوبه كهههه حالا كسي هست واست لباساي خوشگل بدوزه بهترين انگيزه ست