2777
2789
عنوان

انی دسک شبکه

776 بازدید | 22 پست

بچه ها من سرکارم به شبکه وصل بود بعد برنامه انی دسک همیشه اون پایین تسک بار بود دوبار ازش خارج شدم میخوام ببینم مانیتور منو چک میکردن یعنی؟کسی اطلاعاتی داره؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من روشن نمیکردم همیشه انی دسک رو تسک بار بود مثل برنامه انتی ویروس که همیشه تو قسمت تسک باره

اون که بله هست و غیر فعال هست مهم نیست

زمانی فعال میشه که کد رو به طرف بدی مثلا به مدیر همکار یا هرکسی کد رو بدی و تایید کنی

نه اصلا کدی نبود این جا شبکه داره شاید فقط با روشن بودنش چک میکردن مانیتورمو

ن عزیزم منم یک شرکت تجاری معروف و انلاین کار میکردم و از طریق این برنامه خیلی با مهندسین شهرهای دیگه ارتباط داشتم برای حل مشکل شما تا کد ندی کانکت رو نزنی اصلا فعال نمیشه

اخه امروز بعد سه هفته ازمایشی عذرمو خواستن خیلی بم برخورد فکر کردم شاید این بود

نه عزیزم ربطی نداشته میدونی چکار میکنه این برنامه مثلا میخوای یکار کنی بلد نیستی یا برنامه ای نصب کنی و.... این برنامه اجازه میده طرف مقابل از هر جا این برنامه رو رو سیستم داره کد شمارو بگیره وارد سیستمش کنه و بعد به شما بگه کانکت تایید رو بزن یعنی حتی کد رو داشته باشه شما تایید نکنی نمیتونه وارد سیستمت بشه ضمنا اگه حتی سهوا دستش بخوره به موس یا هر کار بکنه اون موقع بره تو فایلی هرچی شما میبینی

نه عزیزم ربطی نداشته میدونی چکار میکنه این برنامه مثلا میخوای یکار کنی بلد نیستی یا برنامه ای نصب کن ...

اونو میدونم عزیزم کار کردم خودم باهاش بارها 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
اونو میدونم عزیزم کار کردم خودم باهاش بارها 

خب پس چرا استرس الکی داری عزیزدلم

اینا کارشون همینهجایی که منم لودم یه هفته طرف کار میکرد عذرشو میخواستن من هی دیدم مدیریمون همه رو رد میکنه در حالیکه من تایید کرده بودم یه بار گفت خب اینا بیکارن یه کاری یاد گرفتن ماهم کارمون انجام شد بعدش هرکی برا استخدام میومد بش میگفتم بگو آزمایش روزمزد میگیرم😅خلاصه راه سو استفاده اون کثافت رو بستم