2777
2789
عنوان

خیانت🥺🥺🥺

246 بازدید | 23 پست

بچه ها یه سوال دارم

اگه زن داداشتون به داداشتون خیانت کنه حالا در حد رابطه رو نمیدونم ولی تلفنی و دیدن و اینا مطمئنم

به داداشتون میگین؟ 

اگه زندگیشون از هم بپاشه عذاب وجدان نمیگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداشتو بکش کنار بگو تمومش کن وگرنه میگم به داداشم پدرتو درمیاره اگ دیدی باز همون آشه همون کاسه داداشتو وارد عمل کن 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

من یه زن داداش داشتم جلو خودم با پسرا حرف میزد بعد که دیگه برای خودم و خانوادم مشکل درست کرد منم لوش دادم داداشم قاطی کرد اونم دست گذاشت رو قرآن که من دروغ میگم. بعداز چند وقت خود داداشم مچشو گرفته بود بعدشم با یکی دیگه فرار کرد . الانم ده ساله جدا شدن

لابد یه جا توی زندگی نیازش بی‌جواب مونده که رو آورده به خیانت 

خیلیا هستن ک نیازاشون برطرف نمیشه ولی پاک میمونن 

خدانکنه ذات ادم کثیف باشه

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎