2777
2789
عنوان

خیانت🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 23 پست
اول مطمعن میشم  بعدش بهش هشدار میدم اگه رابطه نباشه ولی تلفنی باشه  اگه هشدار جدی گرفت ک ...

خب همین کار کردم شروع کرد داد و بیداد و اعصاب خردی منم به داداشم گفتم حالا زنداداشم فقط داره نفرین میکنه

مدرک دستم نیس

تلفنی حرف زدنشو دیدم متوجه شدم با پسر هست و داره قرار میزاره

اره عذاب وجدان باید واسه اون خائن هرزه باشه اون بود زندگیشو خراب کرد نه تو بگو داداشت رو نجات بده

گفتم ولی مدرک ندارم 

البته وقتی گفتم داداشم اومد سریع زن داداشم گوشیش رو شکست که نفهمه با کی داشته حرف میزده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم ولی مدرک ندارم  البته وقتی گفتم داداشم اومد سریع زن داداشم گوشیش رو شکست که نفهمه با کی د ...

همین خودش مدرکه😂

اگه شکستم گوشی کفایت نمیکنه هیچی کفایت نمیکنه، برادرت اگه دید البته

اکانتاش به شماره اش وصله

مجبورش کنه توی گوشی دیگه وصل شه

سیمکارتش رو بگیره داداشت خودش بره

همین خودش مدرکه😂 اگه شکستم گوشی کفایت نمیکنه هیچی کفایت نمیکنه، برادرت اگه دید البته اکانتاش به ش ...

عذاب وجدان دارم میگم کاش اول بهش هشدار داده بودم  اگه خودشو جمع نکرد اون وقت به داداشم میگفتم

عذاب وجدان دارم میگم کاش اول بهش هشدار داده بودم  اگه خودشو جمع نکرد اون وقت به داداشم میگفتم

اون هرزه خیانت کرده

جمع کردن آب رفته غیرممکنه

بگو داداشت رو نجات بده از این سلیطه

اموالشم تا مهریه نذاشته اجرا بگو منتقل کنه ندزده این زن هرزه

لابد یه جا توی زندگی نیازش بی‌جواب مونده که رو آورده به خیانت 

ببین یچیزی بهت میگم خوب بهش فکر کن این جمله ک گفتی دوتا حالت داره فقط یا از دهن کسی در میاد ک خودش یه خائنه یا اگه اینطور نباشه این چرخ انقدر میچرخه تا تورو بزاره تو موقعیتی که شریک زندگیت بهت خیانت کنه اونوقت یکی دربیاد بهت بگه حتما براش کم گذاشتی 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
ببین یچیزی بهت میگم خوب بهش فکر کن این جمله ک گفتی دوتا حالت داره فقط یا از دهن کسی در میاد ک خودش ی ...

داداشم بهش گفت حتی اگه من واست کم گذاشتم و راضی نیستی اول جدا شو بعد هر غلطی خواستی بکن

دلم واسه داداشم خیلی میسوزه