2777
2789
عنوان

این اخلاق همسرم خیلی بده

731 بازدید | 9 پست

بارها بهش گفتم جلوی مهمونا... مخصوصا خانواده من..  چون خانواده خودت تورو میشناسن دیگه... 

لحن صحبت کردنت رو با من و بچه ها آروم کن.. غر نزن.. به بچه ها گیر نده.. امر و نهی نکن به بچه ها.. تشر نزن بهشون.. مهمونا موذب میشن.. فکر میکنن به خاطر اوناس.. 

مامانم رو خیر سرمون برداشتیم آوردیم سفر.. بعد همسرم جلو مامانم هی به بچه ها میتوپه که نکن چرا اینطوری کردی مگه نگفتم اونطوری نکن بلندشو بشین.. و از این رفتارا.. مامانم هم معلومه موذب میشه و ناراحت...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجوری ن الکی خرج نکنه نه هم برا بقیه مسافرتو خیلی ببخشید کوفت کنه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

انقدررررر خوشم میاد از مردهایی که آروم و خونسرد و بیخیال هستن.. متاسفانه کاملا برعکسش گیرم اومد..

هی به بچه ها میگه ندویید... داد نزنید.. وسیله هاتونو چرا ریختید.. زودباشید جمع کنید.. چرا زیر دست و پاس.. مگه تازه نخریدبم.. خراب میشه.. چرا غذا نمیخورید و....

مرد اصلااااا نباید به این چیزا کار داشته باشه .. کاملا باید بسپاره به زن خونه

ب مادرت توصیح بده ک خیلی عصبی و مدلش اینجوریه  شوهر منم بعضی وقتا این جوری 😶🤷‍♀️

مامانم میدونه دیگه...

همیشه پشت سرش میگه که بیچاره بهار شانس نیاورد محسن خیلی جوشیه و غد و یه دنده و مغرور.. 

قبل اینکه بیایم سفر به شوهرم گفتم طوری رفتار کن ازت خاطره یرخوبی به یادگار براش بمونه.. چون اولین باره باما میاد سفر.. شوهرم هم گفت باشه.. اما نتونست رو قولش بمونه

اینجوری ن الکی خرج نکنه نه هم برا بقیه مسافرتو خیلی ببخشید کوفت کنه

همونو بگو..

انقدررررررر خرجای الکی میکنه که میگم مثلا واقعا چه نیازی بود بخوای یه تومن بدی به هییییچ.. هیییچ.. رفته بودن با دخترم دیشب شانسی بزنن که هیچی نبردن و یه تومن هم باختن.. 

فقط برای اینکه دخترک ذوق داشته بازی کنه..