2777
2789
عنوان

تعبیرخواب بارداری شخص فوت شده چیه

491 بازدید | 4 پست

من مامانم فوت کرده جوون بود وقتی فوت کرد پیر نبود

یکی خواب دیده ی دخترزاییده گفته اینو واسه فلانی(من) اوردم

تعبیرش چیه؟ بد نیست؟

ناراحت نیست ازم؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا رحمتش کنه  گرفتن هدیه از شخص فوت شده بزرگی و نعمته..و چه هدیه ای بالاتر از این😍😍

اخی

شاید باورت نشه من همش چند شبه گریه میکنم که کاش ی روز خدا جای خواهر ومامان نداشتم ی دختر بهم بده

فک کنم مامانم فهمیده

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی شاید باورت نشه من همش چند شبه گریه میکنم که کاش ی روز خدا جای خواهر ومامان نداشتم ی دختر بهم بد ...

عزیزم عزیزانمون که فوت شدن میبیننمون یادمه یه نفر تاپیک زده بود دوران کرونا مریض بود به هیچکی نگفته بود سرصبح زندایش تماس گرفته بود احوالپرسی که مادرتو تو خواب دیدم بهش گفته دخترم مریضه سوپ بپز برا دخترم ببر ..

عزیزم دیگه گریه نکن مامانت میبیندت بزار لبخند تو ببینه و خوشحال بشه نه گریه کردنای دخترشو