بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شب قبل از خوابم پیاده روی کن.صبحا فوری بعد از پیاده روی صبحونه نخور بذار یه ساعت بعدش شب همیه ساعت بعد از غذا پیاده روی کن اب زیاد بخور چای سبز روزی سه لیوان .نون و برنج و سیب زمینی و ماکارونی حذف کن تا حد امکان.شبا زود بخواب صبحا زود پ
نه فقط ورزش میکنم. آخه اون دفعه قبل رژیم گرفتم ۱۵ کیلو وزن کم کردم ولی زیر چشمم گود افتاد و پوستم چروک شده بود میترسم بازم اینجوری شم. سریع هم برگشتم به وزن قبلیم
با اجازه. دوستان یه سوال خصوصی در مورد مدل رابطه زناشویی دارم.ک مربوط ب مردا میشه.خانمای متاهلی ک جوابمو میدن بگن ک ازشون بپرسم.نمیدونم درموردش چجوری تاپیک بزنم.اینجوری بپرسم
غذا رو میتونم کم کنم ولی حذف نمیشه اخه بچه کوچیک دارم بپزم هم خودم رو نمیتونم نگه دارم و خورم
عزیزم منم بچه کوچیک دارم ولی اینقد اذبت شدم از چاقی که اراده ام قوی تر شده به نظرم یه مانتو تنگ تر از سایزت بخر به امید اندازه شدنش هر روز تنت کن خود به خود اشتهات کم میشه