2777
2789

سمت یهودی نرین، من یک دعا نویس خوب مسلمون سراغ دارم ولی مشهد هست، کارش عالیه، خودم و دوستام ازش نتیجه گرفتیم، لشگر داره، تلفنی هم جواب میده، ولی دعاهای بد مثه جدایی و... انجام نمیده، فقط دعاهای مهر و محبت ، رزق و روزی ، باطل کردن طلسم و... انجام میده، به یک شرط شمارشو میزارم که اگه نتیجه گرفتین ازش برام دعا کنید که خدا زودتر یک نی نی پسر به من بده  09157096791 سید علی

وقتی یه بیشرف ازراه برسه و یه طلسم سنگین براتون بزنه و هر راه بریدا گره کارتون وا نشه. اون &nb ...

منم ابطال میخوام طلسمم سنگینه کسی‌و اگه میشناسید خواهشاً معرفی کنید بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دعا نویس و طلسم باز کن هست خیلی عالیه 

اسمش نداف هست ماله اربیل عراقه 

ببین یعنی برا بازگشت همسرم ازش دعا گرفتم  همون موقع که تماسم باش قطع شد دیدم شوهرم داره بهم زنگ میزنه خیلی کارش درسته 

یه طلسم هم برا مادرشوهرم باز کرد که از اون روز تاحالا زندگیش تغییر کرده برکت اومده زندگیش 

ما دور بودیم ازش برامون با پست دعا فرستاد 

خدا شاهده که دروغ نمیگم و دعا و طلسماش عالیه عالی