2777
2789
عنوان

درد دل یک مادر غمگین

300 بازدید | 18 پست

سلام الان که تایپ میکنم دارم اشک می ریزم سال خیلی بدی داشتم ودلرم همسرم سکته کرد سی سی یو بستری بود انزیو کرد فنر گذاشت یک رگش باز نشد اگر علائم بده  نیاز به عمل باز داره دختر ۲۲ سالم تو این استرسا زد به روده ش شبی که باباشو اوردیم خونه یبوست شدید شد مقعدش دچار پارگی  شد فکر کنین یطرف شوهرم یطرف دختری که  برده بودمش دکتر برای عدم دفع بهش شربت داده بودن حالا پشتش زخمی پاره با عرض معذرت بر اثر داروها دیگه مدفوعش کنترل نمیشد ساعت ۲ شب ایزی لایفس کردم دو ماه بعدش رفت لیزر بکینی تبخال گرفت فکر کنین برام چقد سخته دختر مجردم  بیماری جنسی گرفته البته دختر پاکیه بیشتر دلم میسوزه اش نخورده دهن سوخته تبخالا تند تند عود میکنن  باعث ترشحات غلیظ واژن میشن مجبور میشه دلروی ضد قارچ بخوره جای ترشحا باعث میشه اطراف وازن قرمز ملتهب بشه سوزش میگیره وباز هم اینا استرس بهش میده  و یبوست همون داستان تکرار میشه دکتر دوا اثر نمیکنه چرا خدا به نذر ونیازها اشکای من نگاه نمیکنه یعالمه مشکل دیگه هم دارم به درجه وایسا دنیا من میخوام پیاده شم رسیدم اگر براتون مقدور برام دعا کنین بلا ومریضی از خونه م بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی متاسفم انشالله خدا کمکتون کنه

تبخال تناسلی چیز خیلی سختو بی درمانی  نیس منم گرفتم وقتی ۱۶سالم‌بودنگران نباشید

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

سلام ..چقد ناراحتتون شدم بانو..خدا بهتون صبر بده..قطعا بعد سختی راحتی هستش..همه تو این دنیا مشکل دارن..میدونم ناراحتی حق داری.. ولی اروم باش باید بازم صبر کنی..درست میشه..خدارو فراموش نکن..حتما حکمتی هست که من وشما سر در نمیاریم..درشری که منو شما تصور میکنیم ب حکمت خدا خیری درش هست که اطلاع نداریم..ان شاالله زود مشکلاتتون برطرف بشه..خدا بزرگه التماس دعا

سلام... بله دوره انشاءله... چه حیف... نمی خوام الان سرزنش کاری که گذشته بکنم.. ولی واقعا لیزر بیکینی بسیار کار اشتباهیه.... اونم دختر مجرد... حالا که گذشته... 

پیشنهاد می کنم به کانال طب مصیر  توی ایتا سر بزنی.. حتما از همه نظر راهنماییتون  می کنن... 

https://eitaa.com/masirbonyad_ir 

بازم میگم  این کانال   برا من هیچ نفع مالی نداره من فقط عضو معمولی کانالم..

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
سلام ..چقد ناراحتتون شدم بانو..خدا بهتون صبر بده..قطعا بعد سختی راحتی هستش..همه تو این دنیا مسکل دار ...

تخه ق بون خدا برم طاقت منم تموم شده این یه گوشه از مصیبت این چند سال به سرم اومده

واقعیت اینه که تبخال و زگیل تناسلی با لیزر منتقل نمیشه و تنها راه انتقالش پوست به پوسته . بخاطر جو مزخرف خانواده های سنتی بچه ها ، خیلی چیزها رو نمی تونن با خانواده مطرح کنن . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ماا شمام مرتب عود میکرد اخه دکتر برخورد بدی با دخترم داشت اینگار که....

ول کن دکترو

پماد دومدل میده کلوتریمازول اسیکلوویر مخلوط میکنی با دستکش رو محل زخم میزنی 

سرایتش بالاس 

دسشویی میره با ابو بتادین خودشو اب میکشه یه نوار میزاره لای پاش ک ابشو بکشه بعد مینداره دور با دستمال خودشو خشک نکنه تیغ ژیلت استفاده نکنه قرصاشو با چرک خشک کن بخوره خوب میشه

استرس عامل این بیماریه کباید استرس داشته باشه ببرش پیش یه دکتر رواتشناس محیط خونه رو خوب نگه دار 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
ماا شمام مرتب عود میکرد اخه دکتر برخورد بدی با دخترم داشت اینگار که....

دکتر رو عوض کنید ، وظیفه دکتر درمانه، نه فضولی در سبک زندگی بیمار 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ول کن دکترو پماد دومدل میده کلوتریمازول اسیکلوویر مخلوط میکنی با دستکش رو محل زخم میزنی  سرای ...

من سعی میکنم ولی اون مدلش این برای مورچه روی زمین پرنده تو اسمون غصه اش میشه ممنون از راهنمایت