2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین لطفا🥲💕

116 بازدید | 17 پست

رلم میخاد بیاد خاستگاری ،خانوادش در جریانن ولی نمیدونم چجوری ب خانوادم بگن ک اجازه بگیرن بیان خاستگاری سن و سالم کمه واس همون یکم حساسن ۱۷سالمه لطفا راهنمایی کنید مسخره نکنید

بنظرتون ب چه بهانه ای بگم؟ک مثلا منو کجا دیدن خوششون اومده؟اخه شهرشون یکم با ما فاصله داره

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا مسافرت میومدن شهرتون؟

یا دوستت نرفته شهرشون؟

میتونی بگی دوستت رفته شهرشون عکس دوتاییتون رو نشون خواهر پسره داده خواهر پسره نشون داداشش داده که دوستتون نشون بده پسره از تو خوشش اومده

بگواومدن اینجا به عنوان تفریح وسفرمنودیدن بهترمادرپسرتماس بگیره و همچین چیزی روسرهم کنه و بگه آدرس میخوایم جهت آشنایی بگه خودم زوری شماره روازدخترخانوم تون گرفتم که توهم بازخراب نشی جلومامان بابات

تاحالا مسافرت میومدن شهرتون؟ یا دوستت نرفته شهرشون؟ میتونی بگی دوستت رفته شهرتون عکس دوتاییتون رو ...

عزیزم هر دو استان گلستان هستیم اما من ازادشهرم ایشون گرگان هستن

عزیزم هر دو استان گلستان هستیم اما من ازادشهرم ایشون گرگان هستن

ببین پسره خواهر نداره؟ که بگی دوست مشترک داشتیم با خواهرش بعد دوستت عکس خودش و تو رو استوری کرده خواهرم دیده به داداشش نشون داده داداشه پسندیده؟

اره قصدم ازدواجه

ببین پس اگر اینقدر به پختگی رسیدی که می‌خواهی ازدواح کنی و به انتخابت مطمئنی،باید پای انتخاب و تصمیمت وایسی ،خیلی راحت موضوع رو به خانواده ات بگو و دلیلت رو ازاینکه چرا ایشون رو انتخاب کردی چی شد آشنا شدی و هر چی که لازمه بدونن رو بهشون بگو

این یک تمرین برای خودت هم هست که طعم بزرگ شدن و مستقل شدن و پای انتخاب موندن رو بچشی

تا ببینی چند مرد ه حلاجی

ببین پسره خواهر نداره؟ که بگی دوست مشترک داشتیم با خواهرش بعد دوستت عکس خودش و تو رو استوری کرده خوا ...

متاسفانه فقط ی برادر داره اونم ۱۲ سالشه

ببین پس اگر اینقدر به پختگی رسیدی که می‌خواهی ازدواح کنی و به انتخابت مطمئنی،باید پای انتخاب و تصمیم ...

ولی اونا اصلا منطقی فکر نمیکنن ک دختر یا پسری همسن من علاقه خاصی ب جنس مخالف دارن واس همین زود تصمیم میگیرن و عصبانی میشن

بنظرم دروغ نگو که دوستم رفت سفر اون تمو سفر و ..و از این حرفها

چون الان شیرین بنظر میاد اما همین دروغ ها اعتماد طرف و خانواده او دو بهت کم میکنه

اگر خدای نکرده بعدها به مشکل بخوری ممکنه به روت بیارن که عجب دروغ گو بودی و حتی به خانواده ات راحت دروغ گفتی و ....