2777
2789
عنوان

انگلیسی

92 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

من بخاطر دلایلی اصلا پی انگلیسی و نگرفتم 

و از سال هفتم تا همین پایان دوازدهم بصورت شانسی قبول شدم

حتی امسالم بخاطر ۱ نمره افتادم و تبصره زدم بگذریم 

میخوام انگلیسی و شروع کنم تو دی جی کالا  کتابای نصرت و دیدم بنظرتون خوبه؟من میخوام برم دانشگاه و خب واحد های عمومی و تخصصی زبان هست و من بشدت بخاطر این موضوع میترسم چون ازش سر در نمیارم

حتی گاهی به خودم میگم قید دانشگاه و بزنم 

لطفا راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبانو فقط توی کانون زبان میتونی عالی یاد بگیری

پله پله یادت میدن و طرز تدریسشم با همه جا فرق میکنه

فوق العادس

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟
نمیتونی کلاس بری؟  مداوم بری راه میفتی سریع طی چند ماه یکی دو سال بخونی سطحتت حدودا متوسط میش ...

باید بمونم تکلیف دانشگاهم اوکی شه ببینم کدوم شهر میفتم از ی طرفی خود دانشگاهم کلی هزینه میخواد منم این ماه تموم شه از کارم میزنم بیرون🥲🥲

بنظرت چقدر طول میکشه؟

خودشون کتاب دارن در سطح مقدماتی میانه و پیشرفته دیگه تا هر ترم ک پیش رفتی جلو تر میری

هر ترم سه ماهه

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟