2777
2789

یه هفته بودسرم شدید میخاریددوهفته قبلشم مهمون زیادداشتم دوروزم موندن خودم جایی نمیرم اکثراخونم شامپومم همون دوهفته قبل تموم شده بودخودم رفتم ازسوپری فقط شبنم داشت گرفتم آوردم گفتم حالامهموناایناخواستن برن حموم استفاده کنن حالانمیدونم ازمهموناگرفتم یابخاطرشامپوبودش 

بحرحال دوروزپیش فهمیدم بله شپش دارم دلپیچه شدیدایناگرفتم توعمرم اینطوری ناراحت نشده بودم رفتم داروخونه محلول☘️ دایلیس☘️گرفتم موهاموباشونه مخصوصی که داشت شونه زدم یه چنتاشپش افتادبعدروش نوشته بودنصفشوبزنیدنصفشم بمونه بعدهفت روزدوباره بزنیدولی من همشوخالی کردم سرم که زودازشرشون راحت شم باید۸ساعت حداقل بمونه بعدم رفتم حموم دوباره بااون شونه مخصوص شونه زدم این دفه ۱۰تاایناشپشای ریزودرشت افتادشپشای ریزکه باچشم بزوردیده میشدن همه ی تخمام پوچ شدن از۳۰تاایناتخم فقط ۶تاایناش زنده مونده بودن که اونارم بادست مامانم برداشت ینی اول فشاردادباناخوناش ترکیدن بعدبرداشت دوروزه من تارمارشون کردم البته من خیلی دیرمتوجه شده بودم اگه زودعمل کنی نتیجش بهترمیشه حالامونده بعدهفت روزبرای محکم کاری دوباره ازاون محلول بخرم بزنم به موهام که اگه تخمیم موندباشه بمیرن محلولشم ۹۵تومن گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دختر تورا خدا بزن ۹۵ که خوبه یه تومن که باشه بزن نجات بیایی من از اسمشم حالم بد میشه وهمیشه فوبی ...

منم تواینستاایناعکسشومیدیم زودردمیکردم فک میکردم ازگوشی میمره روموهام خیلی حساس بودم ولی یجوری خرموگرفت که من موندم

از شامپو نیست

خدا رو شکر که تموم شده 

دخترم سه سالش بود ، افتاد سرش ، پسر دوستم داشت به اینم منتقل شد ، بعدم خودم درگیر شدم ، حامله م بودم ، خیلی روزای بدی بود 

من علاوه بر اینکه شامپو زدم ، سرکه م میزدم ، یکی دو بارم نفت زدم به شونه ، موهامو شونه کردم 

اسم شپش میاد سرم خارش می گیره 😅

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
از شامپو نیست خدا رو شکر که تموم شده  دخترم سه سالش بود ، افتاد سرش ، پسر دوستم داشت به اینم ...

چراازشامپوم هام هس نبینی چن ساله شپش خیلی زیادشده میگن یه سری ازمواداولیه ی شامپوکه ازخارج میاوردن بخاطرتحریمادیگه واردنمیشه حالاراست دورغشونمیدونم من اصلاخونه ی خودم به موهام دسم نمیتونستم بزنم میرفتم خونه مامانم ایناشونه میکردم ازترس 

این محلول کیمیا چیه همه تعریف میکنن ولی داروخانه نداره میگن یکبار واسه همیشه 

آره منم شنیدم شایدعطاریاداشته باشن شپشارومیشه باهرچی ازبین بردولی این رشک هاخیلی مقاومن اصلاازموجدام نمیشن اگه یدونم بمونه بعد۷روزکه ازتخم بیرون بیادبازهمون آشوهمون کاسه میشه 

آره منم شنیدم شایدعطاریاداشته باشن شپشارومیشه باهرچی ازبین بردولی این رشک هاخیلی مقاومن اصلاازموجدام ...

اره از خرداد آخرای مدرسه دخترم گرفت از بچه ها

تا الانم درگیریم

با همون شونه مخصوص شپشا میان بیرون بعد خارشش خوب میشه ولی دوباره دو هفته بعدش متولد شده های جدید درمیان

منم گرفتم ولی خیلی کمتره چون گاهی موهامو رنگ میکنم

موهای دخترم پرپشت و بلنده دلمم نمیاد کوتاه کنم

موقع شونه هم همش گریه و جیغ برم دنبال کیمیا 

اره از خرداد آخرای مدرسه دخترم گرفت از بچه ها تا الانم درگیریم با همون شونه مخصوص شپشا میان بیرون ...

دالیس امتحان کن خیلی قویه شپشاکه میمیرن رشکه هام همه پوچ میشن جزچنتاکه اونارم حتمابایدبادست جمشون کنی وهفت روزبعدم برای محمکم کاری این کارتکرارکنی که مبادارشکی ازتخم دربیادوبمونه خیلی کارسازه حتمارشک هاروتمیزنکردی که تاالان مونده