2777
2789
😂😂😂با ی جوراب بهترین گزینس

کلا مردا همینجورن زیاد استفاده نمیکنن.. یه زیر پوش.. شور ت و جوراب بخر کافیه براش. دیگه اینارو حتما میپوشه😂

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین و بگو همینکارو کنم😂😂😂

برا خودت لباس خواب بخر بگو دیدم کادوهامو استفاده نمیکنی گفتم شاید خوشت نیومده این بار برا خودم گرفتم ک هم‌من استفادس کنم هم تو لذتشو ببری 😂😂😂

اره فک کنم اینا بهتر از همه باشه🥲😂😂😂

ببین خوشکل تو باکس بچین با گل رز.. خوشش میاد.. دیگه چیز گرون نخر حالا که همه چی داره..

برا خودت لباس خواب بخر بگو دیدم کادوهامو استفاده نمیکنی گفتم شاید خوشت نیومده این بار برا خودم گرفتم ...

😂😂عالیه

بستگی به دیدگاه طرف داره، به نظر من بهترین گزینه است. الان دانش آموزا هم روز معلم برای معلماشون کارت ...

منم نمیدونم واقعا چکارکنم میترسم بگیرم بعد حرفی بزنه بیشتر ناراحت شم 

منم نمیدونم واقعا چکارکنم میترسم بگیرم بعد حرفی بزنه بیشتر ناراحت شم 

من خودم شوهرم بهم کارت هدیه بده خوشحال میشم چون میرم خرید ب سلیقه خودم 

ولی یبار ب شوهرم پول دادم اصلا خوشحال نشد برگشت گف کادو جای خودشو داره هرچند خوشمم نیاد یادگاری نگهش میدارم ولی پول هم خرج میشه هم من خودم درامد دارم ب پول نیازی هم ندارم