2777
2789
جدی🤕🥴بنظرت کارت هدیم بده؟ی تیشرت و ی گل و ی سکه درحد یکوخوردی بخرم بده؟

اره عزیزم زشته چه نقد چه کارت هدیه برا بچه ها و خانما خوبه مردا چون خودشون کار میکنن درامد دارن پول بدی فک میکنن گدان و بهشون برمیخوره اکثرا 

ولی کادو بدی خوشحال میشه 

چرا همش میخوای یجورایی بهش پول بدی خب سکه همهمینه دیگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فکر اشتباهی. رو پیدا میکند یعنی چه؟؟؟ کارت هدیه گزینه خوبیه، شاید بنده خدا ست چرم لازم نداشته باش ...

به اشتباه و غلطتش کاری نداریم مثلا استارتر چقد میخواد کارت هدیه بده.. 500یا یکمیلیون.. ولی هدیه هم استفاده میشه هم یادگاری میمونه.. بعدم اون اقا خودش پول داره هدیه هم مناسب تر هم شیکتر..

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اره عزیزم زشته چه نقد چه کارت هدیه برا بچه ها و خانما خوبه مردا چون خودشون کار میکنن درامد دارن پول ...

خب اخه همه چی گرفتم براش تیشرت پیرهنم گرفتم ست چرمم گرفتم میگم همه اینارو داره درستم استفاده نمیکنه فک میکنم پسندمون یکی نیست سرهمین میگم اینجوری بدم خودش چیزی مدنظرش بود بگیره

ما تو شرکتمون به آقایون کارت هدیه میدن، شرکت تو جردنه و خیلی هم با کلاسه.

ایا کارگر شرکت با نامزد خود ادم یکیه 😕😕

شرکت بیاد ب کارکنش شولت و جوراب و ادکلن بده 😐😐😐

عجب😑😑

ما تو شرکتمون به آقایون کارت هدیه میدن، شرکت تو جردنه و خیلی هم با کلاسه.

شرکت با نامزدی فرق داره اون کاری بله خوبه هم اتفاقا.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب اخه همه چی گرفتم براش تیشرت پیرهنم گرفتم ست چرمم گرفتم میگم همه اینارو داره درستم استفاده نمیکنه ...

پس اینبار یه تنوعی بکن😜

برا خودت یه چیزی بخر بزار تو جعبه و کادوش کن بده نامزدت ک باز کرد بگو من و تو نداریم ک دیدم کادوهامو استفاده نمیکنی گفتم اینبار حداقل خودم استفادش کنم حیفه 😜😜😜😜