2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق دارم یا نه؟

96 بازدید | 4 پست

بچه ها موضوع اینه که پسر یکی از دوستای خانوادگیمون یه اتفاقی واسش پیش اومده که الان بین مرگ و زندگیه و بیهوشه. دکترا گفتن فقط دعا کنید..

این پسر خواستگارم بود و خیلی دوستم داشت. مامانش با مامانم صحبت کرده بود منم گفتم بهشون جواب رد بده چون به هم نمیخوریم از نظر روحیات و اخلاق. بعد پسره چندیین بار بهم زنگ زد و کلی پیام داد ولی من جواب هیچگدومو ندادم چون میدونستم سوال پیچم میکنه و من روم نمیشد مستقیم به خودش بگم جوابم منفیه. حتی توی اینستا فالو ریکوئستشو هم قبول نکردم...

حالا من بابت اینکه نکنه دلشو شکستم خیلی عذاب وجدان دارم😔 میگم ای کاش جوابشو میدادم و بهش میگفتم دلایلمو. نکنه ازم چیزی به دلش مونده باشه😭

توروخدا یه چیزی بگید

لطفا واسش دعا کنید خوب بشه و زندگی کنه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

انشالله که این اقا حالشون خوب بسه و سلامتیشون رو بدست بیارن

گلم شماهم اگر کاری کردین برای این بوده که ایشون دلشون نشکنه و بهشون بر نخوره 

ایشون هم احتمالا به پای ناز کردن گذاشتن

شما اگه دلایلتون رو هم میگفتید باز ایشون ناراحت میشدن فرقی نمیکرد هر پیشنهادی دو سر داره و این حق شماست که نطرتون رو بیان کنید

عذاب وجدان نداشته باشید چون کاره اشتباهی نکردید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خدا شفاش بده ولی عذاب وجدان تو بی مورد لابد بهش حسی نداشتی و برا زندگیت مناسب نمیدونستی تقدی ...

دقیقا مناسب نبودیم واسه همدیگه

مرسی از نظرت عزیزم. حالم بهتر شد

انشالله که این اقا حالشون خوب بسه و سلامتیشون رو بدست بیارن گلم شماهم اگر کاری کردین برای این بوده ...

مرسی از نظرت گلم. آروم شدم🌹