2777
2789
عنوان

چرا گزارش زدین اخه؟؟

241 بازدید | 19 پست

بچه ها همونم ک گفتم هفت ساله با کسی هستم داشتیم صحبت میکردیم پوکید میخواستم ببینم بهم بزنم یا ن دوباره الان میزارم 

من هفت ساله با پسری دوستم که اولش قرارمون ازدواج نبود اما بعد یکی دوسال گفتیم ازدواج ،الان من ۲۷ سالمه اون ۳۱،تو این چند سال شرایط ازدواج نداشت پول نداشت خیلی مشکلات داشتیم چند بار بهم زدیم دوباره از اول ،یسری اخلاقامون با هم تفاوت داشت و همش در حال دعوا بودیم خیلی با اخلاقاش مشکل داشتم اما هربار برگشتم،حالا الان اخلاقاشو خوب کرده چند ماهه داره تلاش می‌کنه تا سال بعد بیاد و واقعا دارم میبینم تلاششو منم بدی هایی داشتم ک اون چشم پوشی کرده ،خیلی عوض شده ،اما الان حس میکنم من سرد شدم،هم می‌خوام بهم بزنم هم عذاب وجدان دارم ک داره بخاطر من تلاش می‌کنه از این بابت مطمئنم ک میاد لطفاً اما میترسم اخلاقای بد دوباره سر باز کنه
 بنظر شما چیکار کنم ؟موندم تو دوراهی موندن و
درمورد نداشتن شرایط اگه براتون سواله بخاطر مسائل مالی و خانوادگی چون ایشون بار خانوادشون رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینه ک نمی‌دونم و مث خر تو گل گیر کردم

ببین وقتی نمیبینیش چندروز یا صداش رو نمیشنوی دلتنگ میشی؟ ببین وقتی حالش بده مریضه یا یکی دوروز ازش بیخبر باشی نگرانش میشی ،ببین حاضری بخاط اون از یسری چیزایی که علاقه داری بزنی تا کنارت باشه؟ 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ببین وقتی نمیبینیش چندروز یا صداش رو نمیشنوی دلتنگ میشی؟ ببین وقتی حالش بده مریضه یا یکی دوروز ازش ب ...

من چندسال بخاطر همینا موندم خب،اما الان حس میکنم سرد شدم و واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم دیگ می قبلنا نیستم از ی طرف اگه بخوام بهم بزنم عذاب وجدان دارم

من چندسال بخاطر همینا موندم خب،اما الان حس میکنم سرد شدم و واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم دیگ می قبلن ...

عذاب وجدانو بیخیال شو اگه سرد شدی و نمیتونی دوستش داشته باشی هرچی زودتر بهم بزنی بهتره 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اخلاقای بدش چین؟ چرا فک میکنی بر میگردن؟

موقع عصبانیت اصلا نمی‌فهمید چه میگه هر چی میخواست می‌گفت فحش ن ولی توهین میکرد،ی مدتم یکسره ب منو سرچ وضعم گیر میداد درصورتی من گ خیلی معمولیم اصلا باز نمی‌کردم ،و چند مورد دیگ ،الان هیچکدوم انجام نمی‌ده ولی میترسم بعدا دوباره انجام بده

یعنی هفت سال عادته فقط؟

زن و شوهر میشناسم ۳۰ساله زیر یه سقف زندگی میکنن هیچ رابطه جنسی باهم ندارن هیچ حرف مشترکی ندارن ولی باهمن،این یعنی عادت

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

والا دوستیتون خیلی طولانی شده ضمن اینکه همش اختلاف و قهر و آشتی فراوان داشتین...

حالا ممکنه یه سری تجربه مشابه شما داشته باشن و الان هم ازدواج کرده باشن و به گفته خودشون خوشبخت...

اما این شرایط برای همه نمیتونه مثبت باشه...به نظرمن اگه بینتون علاقه پررنگ هست و ارزش داره به جای اینکه این حجم از اضطراب رو متحمل شین وقت بزارید و حضوری پیش یه مشاور حاذق  برین قطعا کمک کننده س.