2777
2789
عنوان

بیایید از راهنمایی های سمی نی نی سایت بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست
میخواستم بگم والا روسری و دستمال بیشتر شبیه یه صحنه خیانته تا جن    

نه راسته منم شنیدم

یکی از آشناهامونم چند بار شده تو دستش حنا میزارن

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
درسته جو سایت خیلی بد شده ، ولی دم نی نی سایتا گرم هر وقت حالت خوب نیست و ناراحتی جوری دلداریت میدن ...

درسته گلم ما نینی سایتیا حال خراب رو بهبود میدیم و حال خوب رو خراب میکنیم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم کاربریش رو پاک کن گلم درست نیست

من باز نکردم یوقت جایی ببینمش ذهنیتم بد نشه 

و اما خاطره راهنمایی سمی

خانمه گفت شوهرم ناراحتم کرده قهریم 

یه کاربر اومد شوهر ندیده نشناخته رو کشید به فحش تهش هم نفرین کرد😅 ، 

استارتر تازه عروس بود گفت خدانکنه دوستش دارم😢  

طفلی خواست ناز کنه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
الانم که جن زایمان کرده تو سایت

وای این تاپیک جن ها خیلی باحالن.مثلا سم دارن راست راست میگردم تو حیاطشون .آخه جن اینقدر بیکار از قالب آتش بیاد سم دربیاره و وقت باارزش رو بزاره برا ترسوندن نی نی سایت ها🥴

عزیزم خودش تایپ کرده الان م آنلاینه چیزی بدی ننوشته فقط من متوجه نمیشم

اسمش رو‌پاک کن  مسخره کرده شاید منظورش این بوده به ماچه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
من تایپیکا رو نخوندم ولی جن واقعیت داره اونم مثل ما که قالبمون خاک زندگی میکنه

آره عزیزم معلومه که واقعیت داره اما با هر کسی ارتباط نمیگیره اونا هم زندگی خودشون را دارن و دنبال آرامش هستن .بیشتر چیزهایی که ماها میبینیم روح های سرگردانن از نظر من 🤐

آره عزیزم معلومه که واقعیت داره اما با هر کسی ارتباط نمیگیره اونا هم زندگی خودشون را دارن و دنبال آر ...

روح که نیستن صد در صد

چون خداوند روح رو در برزخ نگه میداره اگه اشتباه نکنم

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم