خودم دلم از این گرفته ک ته دویدنام و تلاش ب بهتر بودن ...ب پوچی رسید پوچی ک میگم ینی بدتر شد بدتر نمیدونم چکار کنم هیچی خوشحالم نمیکنه انگار فقط دارم میگذرونم...هیچی دیگ درست نمیشه چون گند زدم ی تموم وجودم از درده خیلی چیزا تو قلبم سنگینی میکنه ...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
از اینکه من احمق آشغال انقد براش اهمیت میدم و دوسش دارم
از اینکه هر موقع دلش بخواد ناراحتم میکنه
هر موقع هم دلش بخواد مجبورم باهاش حرف بزنم من اصلا از دستش نباید ناراحت بشم توف به من که انقد خوبی کردم براش
یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو میخونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲
این نسخه برای هردوتون هست، میدونم خسته ای ولی امتحان کن ضرر نداره، استارترش میگفت تقریبا همه از این جواب گرفتن