2777
2789
عنوان

الان دلت از چی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاینکه چرا خدا بهم بچه نمیده .چرا باید نصف عمرم را تو مطب دکترها و ازمایشگاه ها بگذرونم .خسته شدم د ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8328805/درمان-تقریبا-قطعی-ناباروری

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
از انتظار از بچه دارنشدن از اینکه همه ی اطرافیانم یکی یکی بچه دار شدن و دارن میشن ولی من هربار برا ه ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8328805/درمان-تقریبا-قطعی-ناباروری

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
اخی عزیزم مگه بچه تا7سالگی نباید پیش مادرش باشه 

باباش نمیدتش

نام کاربریم بزرگترین آرزومه مطمئنم انشالله بهش میرسم   معتقد به قانون جذب  برای آرامش دلم از ته دلتون دعا  کنید دوستای گلم

از اینکه نامزدم  بهم اهمیت نمی‌ده 

از اینکه من احمق آشغال انقد براش اهمیت میدم و دوسش دارم

از اینکه هر موقع دلش بخواد ناراحتم می‌کنه 

هر موقع هم دلش بخواد مجبورم باهاش حرف بزنم من اصلا از دستش نباید ناراحت بشم توف به من که انقد خوبی کردم براش

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲
هیچکدوم جواب نمیده مشکل از شوهرمه

این نسخه برای هردوتون هست، میدونم خسته ای ولی امتحان کن ضرر نداره، استارترش میگفت تقریبا همه از این جواب گرفتن