2777
2789
عنوان

کسی از قیمتای بافت مو خبر داره؟

1264 بازدید | 6 پست

من بافت کار هستم میخوام برم آرایشگاه انجام بدم ولی از قیمتای خبر ندارم

کسی اگه می‌دونه میشه لطفاً قیمت بافتهای مختلفو بده بهم

مرسی

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
قیمت کدوم بافت رو میخوای؟ کدوم شهری؟

دورت بگردم ساوه همه بافتها

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نمیدونم چه بافت هایی رو بلدی

من تهرانم 

قیمت تهران رو بهت میدم.

راستی نمونه کارات روهم بفرست ببینم 

بافت هلندی۲۵۰

هرشاخه بافت تا نیمه۴۰

یه شاخه کامل ۶۰

کویین ۴۰۰

دندون موشی۴۰۰

دیگه خودت چی بلدی؟

اسم بافت رو بگو قیمت بدم

عزیزم من نمیدونم چه بافت هایی رو بلدی من تهرانم  قیمت تهران رو بهت میدم. راستی نمونه کارات ر ...

مرسی عزیزم

لطف میکنی بافت آفریقایی رو هم میگی لطفاً

الان میفرستم

بیا منم ساوه ام برات بافت بزنم هر مدلی میخایی از 50تومن تا 200تومن با مو اضافه بدون اضافه مدرک دارم البته بعد گرفتن مدرکم دیگ نرفتم سمت بافت ولی بین رفیقام اینا انجام بازم تو خونم مشتری خودمو دارم