2777
2789
عنوان

روغن آرگان اصل پیدا میشه تو ایران؟

215 بازدید | 12 پست

آخه میگن میوه ش واسه یک کشوره فقط و کمیابه.وایه ماساژ پوست صورتم می‌خوام 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه؟ 

تحقیق کردم اگه اصل باشه از بقیه روغنا واسه ماساژ صورت بهتره آره

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
مناسب پوست نیست اصن خیلی سنگینه بخوای بخری باید از لوازم ارایشیا بخری

مشکلم اینه اصل نباشه پوستمو خراب کنه

دیجـی کالا داره من برا مو خریدم راضی بودم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اره تو گناوه هست  خیلی هم برا پوست خوبه  روشن کنندس

چجوری میشه از اصل بودنش مطمئن شد؟

منم همینومیگم برند خوب بگیری اصله دیگه در ثانی به این توجه نکردی که مناسب پوست نیست

آخه من تحقیق کردم گفتن خوبه،شما می‌دونی چه روغنی یا کرم و سرمی واسه پوست خوبه می‌خوام صورتمو باهاش ماساژ بدم

برای چه منظوری مبخوای مساژ بدی؟

هم واسه آبرسانی پوستم هم اینکه یه سری ماساژ کره  ای هست مثلاً پایه گونه دار شدن که  قبلش باید  روغن یا کرم بزنم