2777
2789
چه عجب یکی بینیشو دوس داشت😂

اره تو این یه مورد شانس داشتم😂

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
مزه چیه؟🧐

مژه😂😂

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق بینی امم کوچیک سربالاس دندونام مرتب صاف سفید  پوستتم صاف هر چند ماه یک بار دوتا جوش میزنم از این ناراحتم 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

اصالتن کرد هستم چشم مژه های قشنگی دارم 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
وای چه دختر قشنگی هستی پس😍😍

قربونت بشم من ♥️ 

منم همینطور😂😂

خوشبختم همشانسی😂😂

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
منم مادرم کرده پدرم لر😁😇😊

لر هام خوشگلن 

خدا کنهه تو فکرم برم ژل بزنم میترسم ولی یهو شتری شه وای انقد بدم میاددد😂😂😐

منم دوست دارم ژل بزنم ولی فعلا ۱۸ سالمه حس میکنم سنم خیلی کم باشه دوس دارم بعد از ۲۳ ژل بزنم 🥲

تو چند سالته