2777
2789
عنوان

ویروس جدید

306 بازدید | 19 پست

بچه ها میکروب ویروس جدید که داخل روده هست چجوری خوب میشه!؟ دکتر مترونیدازول داده بهم دو برگ اصلا بهم نمیسازه

از طرفی هم گفتن میکروبش خیلی خطرناکه و ممکن حتی تبدیل به سرطان بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا. 

چرا بعد از کرونا هر چی میشه همه فکر میکنن ویروس جدید اومده.

ببین من پزشک عمومی هستم.

از خیلی زمانهای قدیم تو این ماه تا اواسط شهریور اسهال و استفراغ) گاستروانتریت( شایع هست. و اصلا جدید نیست

راه پیشگیریشم شستن مرتب دستها و سبزیجات و نخوردن غذای آماده و حاضری هست.

ای بابا.  چرا بعد از کرونا هر چی میشه همه فکر میکنن ویروس جدید اومده. ببین من پزشک عمومی هستم ...

عزیزم چه خوب شد شما اومدید، من این ویروس گرفتم و اسهال و استفراغ شدم 

ولی سه روزه خوب شدم 

بعد دو هفته سر یه غذایی باز اینجوری شدم 

رفتم دکتر دکتر برام ازمایش داد که widal من شد ۱/۴۰ 

و زیر دلم و کمرمم درد میکرد 

دکتر قرص مترونیدازول داد و من خوردم، وااای بعد خوردنش مردم قشنگ 

اورژانسی رفتم بیمارستان اونم گفت باید اینو بخوری 

الان پنج روز مترو میخورم ولی واقعا خالم بده 

من تا حالا معده درد نداشتم ولی الان دارم! چیکار کنم دکتر جان؟ 

دقیقا منم اسهال استفراغ گرفتم سرم گرفتم خوب شدم ولی بعدش چنان سوزشو درد معده ای گرفتم که باز ۳ بار د ...

خب الان چیکار باید کنیم؟ 

من مترونیدازول حالم بد میکنه

@dr.mohamadpour2817

@caner.nutration_2

این پیجای اینستاگرام برای یه خانمیه که انگار در زمینه کرونا و سرطان فعالیت کرده، خودتون برید اینستاگرام و پست ها و هایلایتها و استوری هاشو با دقت بخونید، ببینید اگه میخواید مشکلتون رو باهاشون درمیون بذارید و ببینید نظرشون چیه...

من استوریاشو دیدم براش جواب آزمایش میفرستن ولی خودم اینکار رو نکردم و مدرک تحصیلیشو نمیدونم چیه🙁

میتونید براشون ایمیل بفرستید یا تو پیج خودتون استوری بدارید و تگشون کنید یا از طریق دایرکت اینستا بهشون بگید...

البته میگم خودتون چک کنید و بعد بررسی ای که خودتون انجام دادید و اگر فک کردید میتونه این آدم کمکتون کنه، بهش بگید، اگه خودتون میخواید،که بعدا اگه خدای نکرده مشکلی پیش اومد تو دلتون منو مقصر ندونید که معرفیش کردم( چون خودمم مطمئن نیستم🥴) ... خودتون هر طور مایلید همون کار رو کنید یا اگه میخواید پیش چندتا متخصص خوب برید و تجویز و نظرشونو بدونید💎

@dr.mohamadpour2817 @caner.nutration_2 این پیجای اینستاگرام برای یه خانمیه که انگار در زمینه ک ...

عزیزم ممنونم 

من مشکلم اینه که دوتا دکتر گفت باید مترونیدازول بخوری ولی من واقعا حالم بد میشه با خوردنش، گفتم شاید راه دیگه ای باشه