2777
2789
عنوان

بستن بخت

403 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها دو روزه ریختم بهم یکی برام سرکتاب گرفته گفت که بختمو بستن اون کسی هم که این کارو کرده آشناس مشخصاتی که داد دیدم یکی از فامیلامونه خیلی ناراحتم واقعا بهم گفت برات جن عاشق گذاشته

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدتو به خدا بسپار 

همیشه همین کارو کردم ولی از وقتی اینو فهمیدم خیلی ناراحتم اگر هیچ وقت نتونم ازدواج کنم چی😔😭

بعد کلی هم هزینه میکنی باز نمیشه  چرت گفتن اندازه ی یه وام ازدواج هزینه ش شده انگار طرف اماده ...

فعلا انقد تو شوکم که کاری نکردم 

جن عاشق چیه دیگه؟ جن بدبختو مجبور می‌کنه عاشقت بشه؟ ممکن ببینیش؟ ترسناکه؟ 

نمیزاره کسی رو دوست داشته باشی یا کسی دوست داشته باشه

همیشه همین کارو کردم ولی از وقتی اینو فهمیدم خیلی ناراحتم اگر هیچ وقت نتونم ازدواج کنم چی😔😭

نه عزیزم به چشم خرافه ببین به خدا بسپور  خودش میدونه چطور هوای بنده شو داشته باشه ک آفریده اش بهش ضربه نزنه خدا لعنت کنه این شیاطینی که همش دارن تو دنیای بقیه مخلوقات دخالت میکنن ساحره های بی خدا 

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
نه عزیزم به چشم خرافه ببین به خدا بسپور  خودش میدونه چطور هوای بنده شو داشته باشه ک آفریده اش ب ...

اره واقعا خدا لعنتشون کنه چون واقعا تا الان بد کسی رو نخواستم تو زندگی

توکلت برخدا باشه شوک نشو همش چرته

خداکنه چرت باشه ولی اون دو نفری رو که گفت میشناسم قشنگ مشخصاتشونو داد بهم

اره واقعا خدا لعنتشون کنه چون واقعا تا الان بد کسی رو نخواستم تو زندگی

بی شرفا خوشی بقیه خاره تو چشمشون  سکته میکنن خنده کسی‌و ببینن 

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!