2821
2789

سلام بش بگو مامان چیزی شده از چیزی ناراحتی ؟  با لبخند بپرس

خودت خاطره خنده دار تعریف کن گپ بزن

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مامانم هست ولی ازش دورم برم هم فقط دو روز میمونم البته بدخلقی نمیکنه چون کسی بهش چیزی نمیگه عصبی بش بعد دوروز دیگ غذا درست نمیکنه تا درو یخچال باز میکنم صدا می‌کنه چی میخوای کلن رو مخ 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

من😂 دقیقا الانم ازدواج کردم رفتم همونه پشت تلفن خوبه ها جلو رو یکم میگذره خسته میشه میره تو لاک خود ...

مامان  من از همون جلو در اخمو . اصلا نمیزاره بشینی ..منم زیاد نمیشینم پا میشم میرم

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

سلام بش بگو مامان چیزی شده از چیزی ناراحتی ؟  با لبخند بپرس خودت خاطره خنده دار تعریف کن گپ بز ...

نه . اخلاقش بده . از چیزی اگه ناراحت باشه تو دلش نگه نمیداره سریع میگه نگاه هم نمیکنه کی هست شاید جلو ده نفر غریبه یهو بپره بهت 

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

نه . اخلاقش بده . از چیزی اگه ناراحت باشه تو دلش نگه نمیداره سریع میگه نگاه هم نمیکنه کی هست شاید جل ...

یکی از اقوام ما همینطوره چون با شوهرش مشکل داره بیچاره اینجور شده ،  اما دخترش به عمه اش رفته و خیلی آرامه ، تو جمع مامانه ضایعش میکنه ، دختره یه نگاه به ما میکنه لبخند میزنه میگه چیکارش کنم ☺ ریلکس

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
مامان  من از همون جلو در اخمو . اصلا نمیزاره بشینی ..منم زیاد نمیشینم پا میشم میرم

از جلو در چرا دیگه 

مگه قبلا زیاد کل کل کردین ؟

2825
2823
2791
2779
2792