2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر.بچه ها من ی آزمونی داشتم که قرار بود همسرم به هیییچ کس نگه اتفاقا چون مادرش آشنا داشت و ازم پرسید ب مامانم بگم گفتم نه هیچ کس ….

حالا الان پیش مادرشوهرم هستم همسرم نیس یهو مادرش ازم پرسید نتیجه ی آزمونت چی شد؟؟؟

شما باشین چه عکس العملی نشون میدین؟؟؟به همسرم بگم و دعوا کنیم با هم ؟؟از ی طرف میترسم همسرم به مامانش بگه چرا گفتی و دیگه مامانش هر چی میدونه رو بهم نگه….منتظرم فقط بیاد خونه نمیدونم چیکار کنم باهاش؟؟چرا هیچی تو دل این شوهر من نمیمونه اخهههه؟؟؟؟😑😑😑😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم‌مرداهمینن نخودتودهنشون خیس نمیخوره..متاسفانه تاچشمشون به جمال مادرشون روشن میشه نطقشون عین بلبل بازمیشه ولی وقتی میان پیش زنهاشون لالمونی میگیرن‌چنان حرف گوش کن مادرشونن که مولادرزش نمیره وهیچی بروز نمیدن وراز نگه دارن لامصبا...

وقتی اومد دنبالت و میخواستی از ماشین میاده بشی بگو

ممنون عباس اقا دهن لق.

همینو بگو و برو..

خودش گندشو میفهمه.ولی دعوا نکن..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بد مشکلیه و منم شدید بذم میاد.

بهش بگو ولی دعوا نکن

بگو تو فرد معتمد من بودی،محرم راز و زندگیم بودی درسته که این مسئلع اهمیت زیادی نداره ولی کاملا به اعتمادم خیانت کزدی و توقعشو نداشتم،ببخشید ک دیگه نمیتونم برای همه چیز بهت اعتماد کنم .

شرمندش کن با حرف و رفتارت.