2777
2789
عنوان

عاشق نشید💔

324 بازدید | 25 پست

امشب میخام درباره تجربه ی خودم بگم براتون 

نمیدونم چندنفر ببینن یا چه کامنتایی بزارن یا حتی اصلا کسی نبینه فقط دلم خاست که بنویسم 

من عاشق شدم.عاشق ادمی که زندگیش پر بود از مشکل از بیماریش بگیر تا مشکلات مالی و خانوادگی و ... 

منتی نیست که کنارش بودم چون خودم خاستم چون خودم حالم خوب بود وقتی لبخندشو میدیدم وقتی صداشو میشنیدم 

ولی میدونید چرا میگم عاشق نشید چون وقتی بفهمن عاشقید وقتی بدونن بدست اوردن شمارو دیگه حتی فکرشم نمیکنن که این ادم همونه ک برای داشتنش خودمو به اب و اتیش زدم 

دقیقا همون وقته که خیالشون از شما راحت میشه و... 

عاشق که بشید مثل من خیانت میبینید

میشید سرگرمی 

میشید مهره ی سوخته🙂

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای همه اینطور نیست

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
عزیزم برای همه اینطور نیست

بله میدونم خیلیا هستن ک خداروشکر عاشق شدن و بهترینارو رقم زدن دوتایی 

ولی خب وقتی تموم دنیات میشه ینفر و همون ادم بهت خیانت میکنه تمام دنیا یهو برات سیاه میشه

تاوقتی تنهام نمیشه دعاکن یکی بیادکه حالموخوب کنه

باید قبلش خودت بتونی کنار بیای با شرایط اگه بدون اینکه حالت بهتر بشه دوباره بری تو رابطه مقایسه و خاطراتت دمار از روزگار ادم درمیاره