I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل میکِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم رستوران داره........................هم کوهنوردی............اگه میخواهی تا بالاها بری ...........همون تیشرت و لگ بپوش
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
چقد بالا میشع؟چقد تو راهیم؟ چون صب زود میریم بعدش تا ظهر هستیم فک کنم تاحالا نرفتم نمیدونم چجوریخ ...
از درآباد یه کم سختتره................بستگی داره .......ما هفته قبل ساعت 9 تا 9و40 دقیقه رفتیم بالا............................اینهفته یک ربع به هشت تا 9 رفتیم بالا............چشمه پیدا کردیم همونجام صبونه خوردیم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
اونجا همیشه گشت هست به هیچ عنوان با لگ و تیشرت نرو حتی بالای کوهم هستن
ما هفته پیش رفتیم نبود
یعنی یه ساعت بری بالا تو کوهی؟ من فک میکردم فقط رستوران دارت
پاییناش بیشتر رستورانه............یکساعت بری نه بازم به آبشار نمیرسی..........همون رستورانه هنوز