2777
2789
عنوان

مردِ متعصب و مزخرف :|

223 بازدید | 17 پست

پدر من ( متاسفانه ) یک ادم به شدت خشک و متعصبه .. از اینا که حتی ذره ایی نمی‌خواد به اعتقادات مسخره اش شک کنه .. من قطب مخالفِ این مرد هستم .. سالی یک الی دو بار اونم چون محبورم باهاشون میرم بیرکن برای انجام کاری و از موقعی که ما از در خونه بیرون میزنیم تا فرداش این اقا تو قیافه اس و با کسی هم جرف نمیزنه ! چرا ؟ چون منِ بی حجابم .. حالا من کاملا مثل عقب مونده ها لباس می‌پوشم و چون حوصله ی تو چُس ( معذرت می‌خوام ) رفتن هاشو خم مدارم حواسم به شالم هست که نیفته .. الانم که برگشتیم خواهرم لهش گفت گشنته این اقاعم پرید به این بچه که نهه گشنم نیست 😐

واقعا امیدوارم نسل هرچی مرد مذهبی و احمقه از ایران منقرض شه 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم منم این طوری بودم  باورم نمیشه تو نسل جدیدم این طور باشه؟  به حجاب گیر میده یا ...

به چیزی گیر نمیده ها ! اخلاقش اینجوری میشه 

البته یک بار منو می‌خواست برسونه دانشگاه .. توی اسانسور گفت جلوی مانتو رو ببند 

. گفتم این مدلشه .. دیگه رفت تو قیافه حتی خداحفظیم نکرد .. احمقن بخدا 

ببخشید نظر میدم. واقعا درک میکنم. این مشکلاتو حتی پسرها هم دارن اما به نحو دیگه و حتما هم سر پوشش نیست. کسی که اشتباهات خودشو قبول نکنه، زندگی باهاش فقط تلخیه محضه. چیزی که هست اینه که عمر امثال ماها که با اینها زندگی میکنیم تباه میشه

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
اوکی  اما چرا میگی نسل مذهبی منقرض شه ؟ باید بگی نسل تعصب و افراط بیجا  این درسته عزیزم

درست می‌گقد اما من کلا متنفر شدم از هرچی مذهب و جنس نَر و دینه 

مقصرشم کاملا مشخصه 

ببخشید نظر میدم. واقعا درک میکنم. این مشکلاتو حتی پسرها هم دارن اما به نحو دیگه و حتما هم سر پوشش نی ...

واقعا دلم برای مادرم میسوزه که با این شخص زندگی می‌کنه .. 

اینی که گفتم فقط یه چشمه از رفتار هاش هست و بدتر بوده تا به حال 

به چیزی گیر نمیده ها ! اخلاقش اینجوری میشه  البته یک بار منو می‌خواست برسونه دانشگاه .. توی اس ...

خب محل نزار 

برای من جنجال به پا میکرد البته من بچه دهه شصت بودم. 

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

درست می‌گقد اما من کلا متنفر شدم از هرچی مذهب و جنس نَر و دینه  مقصرشم کاملا مشخصه

اره تجربه،بد از هرچیزی باعث تنفر از اون چیز میشه 

اما خب اینا متفاوت ان 

مادرتون نمیتونه با پدرتون صحبت کنه و قانعش کنه؟

ساکورا شکوفه درخت  گیلاس  🍒
خب محل نزار  برای من جنجال به پا میکرد البته من بچه دهه شصت بودم.

همین کار رو می‌کنم .. کاملا نادیده می‌گیرم اما گاهیم حیلی حرص می‌خورم سر همین موضوع 

واقعا دلم برای مادرم میسوزه که با این شخص زندگی می‌کنه ..  اینی که گفتم فقط یه چشمه از رفتار ه ...

امثال اینها فقط زورشون به ضعیف میرسه و اوج اقتدارشون همینه

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
درست می‌گقد اما من کلا متنفر شدم از هرچی مذهب و جنس نَر و دینه  مقصرشم کاملا مشخصه

دلیل تنفر از مذهب همین دیگه!!! متاسفانه نمیان از مزایای حجاب برامون بگن مثل عقده ای ها فقط زور میکنند

اره تجربه،بد از هرچیزی باعث تنفر از اون چیز میشه  اما خب اینا متفاوت ان  مادرتون نمیتونه ...

گاهی مادرمم تحت تاثیرش قرار می‌گیره اما کلا نه .. این اقا خیلی قُد ( غُد ؟) تر از این حرفاس

همین کار رو می‌کنم .. کاملا نادیده می‌گیرم اما گاهیم حیلی حرص می‌خورم سر همین موضوع 

به خدا نسل شما دارن پادشاهی میکنند در مقابل ما ما مقنعه ها باید وسط پیشونی مون بود.