پدر من ( متاسفانه ) یک ادم به شدت خشک و متعصبه .. از اینا که حتی ذره ایی نمیخواد به اعتقادات مسخره اش شک کنه .. من قطب مخالفِ این مرد هستم .. سالی یک الی دو بار اونم چون محبورم باهاشون میرم بیرکن برای انجام کاری و از موقعی که ما از در خونه بیرون میزنیم تا فرداش این اقا تو قیافه اس و با کسی هم جرف نمیزنه ! چرا ؟ چون منِ بی حجابم .. حالا من کاملا مثل عقب مونده ها لباس میپوشم و چون حوصله ی تو چُس ( معذرت میخوام ) رفتن هاشو خم مدارم حواسم به شالم هست که نیفته .. الانم که برگشتیم خواهرم لهش گفت گشنته این اقاعم پرید به این بچه که نهه گشنم نیست 😐
واقعا امیدوارم نسل هرچی مرد مذهبی و احمقه از ایران منقرض شه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید نظر میدم. واقعا درک میکنم. این مشکلاتو حتی پسرها هم دارن اما به نحو دیگه و حتما هم سر پوشش نیست. کسی که اشتباهات خودشو قبول نکنه، زندگی باهاش فقط تلخیه محضه. چیزی که هست اینه که عمر امثال ماها که با اینها زندگی میکنیم تباه میشه
(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!