2777
2789

دوستان من هفته 14بارداری ام از همون هفته های اول قند ناشتام بالا بود 96 ولی دو ساعت بعد غذام نرمال بود دکتر برام آسپرین تجویز کرده میترسم بخورم آسپرین و گفت برا مقابله با احتمال پره اکلامپسی داده خیلی استرس دارم یه وقت این مسمومیت یهو سراغم نیاد سه روزه قند و شکر مصنوعی رو حذف کردم ولی سرم خیلی درد می‌کنه نمیدونم کارم درسته یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قندم بالا بود تو بارداری. رژیم هم تاثیری نداشت برام. متفورمین میخوردم. اسپرین هم بخاطر یه مشکل د ...

نمیدونم اصلا دلیل دادن آسپرین چی بود آخه به غیر از این مشکل مشکل دیگه ای ندارم فشارم هم معمولا ده یا یازده هست

نمیدونم اصلا دلیل دادن آسپرین چی بود آخه به غیر از این مشکل مشکل دیگه ای ندارم فشارم هم معمولا ده یا ...

آسپرین برای رقیق شدن خون هست. من مقاومت شریان رحمی داشتم بخاطر اون میخوردم. اگه رژیم قندت رو پایین نیاره باید دارو مصرف کنی حتما چون دیابت خطرناکه تو بارداری اگه کنترل نشه