2821
2789
عنوان

باردارا میاین🥺👀

202 بازدید | 18 پست

من دیروز دوسه ساعت تو مطب دکترنشستم بینش بلندمیشدم اما وقتی دفعه اخربلندشدم کمرم و دلم تیر میکشید خیلی شدید.بعدچنددقیقه خوب شد اما اومدم خونه موقع بلند شدن سمت چپم درد میگرفت .صبح خوب شدم 

الان موقع نشستن پامو جم کردم تو شکمم باز درد گرفته .

بعضیا میگن شاید طول سرویکست کمه ! ربطی داره؟؟؟؟ 

من توی انتی و انومالی گف همه چیت عالی 

ماه شش هستم 

از دیروزم بچه خیلی فعالیتش زیاد شده روزی در حد ده دقیقه بیشتر لگد میزنع

خب دیگه ماه شیش هستی باید درد داشته باشی 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای جان . انشالا بسلامتی بغلش بگیری . طبیعیه . منم ۴ماهمه . هنوز گاهی سمت چپم تیر می‌کشه 

یکی فکرمو مشغول کرد میگفت طول سرویکست کم شده حتما .درصورتی ک من لکه بینی و ایناهم نداشتم اصلا

اینک لگد میزنه و فعالیتش زیاده یعنی سالمه ولی دردت ونمیدونم اگ میخای برو دکتر یا زنگ بزن به دکترت ب ...

گفت اگه با استراحت خوب نشدی بیا ک صبح با استراحت اوکی شدم .

لکه بینی و اینا هم ندارم☹️

دکترت شیاف بهت نداده.سعی کن یه چند روز استراحت کنی یعنی فقط برای کار ضروری بلند بشی 

نه چون از دکتر اومدم بیرون دردم گرفت بهش نگفتم .قبلا هم درد نداشتم اصلا . 

تو این چندماه بیشتر استراحت کردم همش .این چندروزع از پله زیاد بالا و پایین رفتم و تحرک داشتم شاید از اون باشه

گفت اگه با استراحت خوب نشدی بیا ک صبح با استراحت اوکی شدم . لکه بینی و اینا هم ندارم☹️

انشالله ک چیزی نیست خدانکرده بچه حرکت نکنه خطره 

ولی خب میگی لگد میزنه پس خوبه

💗
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز