2777
2789

سلام خانمای گل

پسرم تازه ۱۰ساله شده امروز بردم بهداشت برا قد و وزن گفتن خوبه ولی خودم حس کردم باید بیشتر باشه کم گفت😕

قدش ۱۴۵

وزنش هم ۲۹

قد و وزن بچه هاتون چنده؟ برای رشد بچه هاتون چه شربت یا غذایی میدین؟ خودم یه مدت زینک میدادم فایده نداشت

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که من ۱۱ سالونیم هست ۱۴۰ هست 

جدی؟ وزنش چنده؟ 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

نمیدونم من باید از دکتری چیزی بپرسی!! ولی صبحانه حتما خوب بخوره!! شیر حتما بخوره! ورزش حتما بکنه!! مثلا پیاوه روی و همین حرکات کشش ساده!! انواع میوه هارو بخوره تا انواع ویتامین ها رو دریافت کنه!! دیگه بقیش و به نظرم از دکتر بپرس 

کاربری مرد! خواستی لایک کن ولی ریپ نه! 
وزنش کمههه

از نظر ظاهری میبینم فک میکنم بیشتر باید باشه ولی گفت ۲۹ تعجب کردم

من خیلی نگرانم پسرم‌تازه ۱۵سالش شده 

قدش ۱۵۲ وزنش ۳۰ خیلی کمه اما هنوز به سن بلوغ نرسیده 

هیچ علائمی از بلوغ نداره از روی ظاهر و قیافه هیچ فرقی با پسر بچه ۱۰ساله نداره دکتر که گفت چون همسرم‌ برادر شوهرامم‌ دیر به بلوغ رسیدن‌ طبیعیه و ارثیه اما خودم خیلی نگرانم

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
نمیدونم من باید از دکتری چیزی بپرسی!! ولی صبحانه حتما خوب بخوره!! شیر حتما بخوره! ورزش حتما بکنه!! م ...

خورد وخوراکش خوبه اشتها هم داره ولی وزن نمیگیره نمیدونم چرا

من خیلی نگرانم پسرم‌تازه ۱۵سالش شده  قدش ۱۵۲ وزنش ۳۰ خیلی کمه اما هنوز به سن بلوغ نرسیده  ...

بعضی بچه ها یدفعه قد میکشن و وزن میگیرن نگران نباش

عکسشو میزاری؟ 

لینک بلد نیستم

۲۹ خیلی کمه به نظرم باید ۳۵ معمولی بود تپل هم بود ۴۰ به بالا

آره نسبت به داداشش که یه سال فرقشونه خیلی کمتره داداشش ۱۵۸قدش ۳۷کیلو وزنشه

لینک بلد نیستم

ببین خیلی راحته بزن روی اضهار نظر بعدش که اون صفحه برات اومد که توش نوشته هات مشخص میشه بالاش چند تا گزینه هست بزن رو اون مربع که برای عکسه کاری که گفتم بکن متوجه میشی

کاربری مرد! خواستی لایک کن ولی ریپ نه!