2777
2789
عنوان

اوناییکه با مادرشوهر یک ساختمانن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اوضاع سختی معلومه خودتم ساده و مظلومی و مادرشوهر تو پشتش به پسرش گرمه

من خیلی فشارها و روزها کشیدم تا پاشو کم کنه کمی حتی راضی بودم یک روز در میان بیاد در این حد بود اومدنش و صدا کردنش، میترسم اون روزهای گذشته دوباره برگرده کابوس دوباره شروع میشه خیلی تو فکرم 

وای خدایا منم یه پسر دارم اگه قراره مادر شوهره رومخی بشم که دختر مردمو اذیت کنم به فردا نرسم 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
نیان؟ بابا خونه پسرشونه لامصب

نه مثلا هفته ای یکبار بیان یا دو سه روز یکبار بیان، کلا نیان که نمیشه پ مادر خودم چطور میاد، ولی هر روز نیان دو سه روز یکبار بیان مادرشوهر من خیلی نفهمه و خیلی هم پر رو هست

من خیلی فشارها و روزها کشیدم تا پاشو کم کنه کمی حتی راضی بودم یک روز در میان بیاد در این حد بود اومد ...

الهی معلومه خیلی سختی کشیدی ولی بی نتیجه بوده به نظرم دیگه خودتو خسته نکن باید شوهرت جلوش دربیاد که اگه شوهرت میخواست تا حالا جلوش درامده بود

پام پیچ خورده بود نمیتونستم به کارهام برسم بارم ناهار یه بشقاب می‌آورد میگفت واه واه چه وضع خونته دیگه نمی‌گفت بزار کمکش کنم خب مچ پاش شکسته نمیتونه که راه بره میگفت به مادرت بگو بیاد دیگه 

الهی معلومه خیلی سختی کشیدی ولی بی نتیجه بوده به نظرم دیگه خودتو خسته نکن باید شوهرت جلوش دربیاد که ...

شوهرم میگه اگه چیزی بگم بابام میگه از اینجا برین ما هم توان اجاره و یا خونه خریدن نداریم بهم میگه راه بیایین باهم اگه بگن برین بیچاره میشیم با بچه

پام پیچ خورده بود نمیتونستم به کارهام برسم بارم ناهار یه بشقاب می‌آورد میگفت واه واه چه وضع خونته دی ...

ایراد از خودته

چهاربار محترمانه جواب بده

من بودم میگفتم مگه وظیفه مادرم خونه تمیز کردنه

باید کارگر بگیرم با این پام که بخاطر رعایت جیب پسرت نمیگیرم.

یا بگو اره باید کارگر بیارم روزی فلان تومن.لال میشه بخاطر جیب پسرش

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
میه میام بچه رو ببینم نوه‌م هست نمیندازمش که در حالیکه یدونه چوب کبریت هم واسه نوه نخریده و نمیخره ح ...

ببین انگارمادرشوهرمنو توصیف میکنی تازه مادرشوهرمن خیلی بد ذات بود و حسود دیونم کرده بود یعنی ملکه ی عذابم بود واقعا دیگه خداکمکم کرد بعد چندسال تقریبا دوریم

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
نامزد منم میگه باید دو ساال با ننم تو ی خونه زندگی کنی چیکار کنم میخام جدا شم 

من سه سااااله ازدواج کردم به پینه‌های دست پدرم قسم به جان خواهر فلجم قسم  برا من ۳۰۰ سال گذروند اینجا رو شوهرم رو یاد میدادن بخاطر اینکه جارو نکشیده بودم خونشون منو اونقدر زد شوهرم دو روز تو بیمارستان موندم تا جدا شدم ازشون بازم از رو نمیرن دست برنمیداره ازم