2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینجوریه؟

385 بازدید | 30 پست

من و مادرشوهرم تو یک ساختمانیم ۶ ماهه باردارم امروز رفتم کمی پیشش بشینم بهم گفت وقتی بچت به دنیا اومد وظیفه مادرته بهت برسه من نمیتونم بهت برسم ۵۹ سالشه زیادم پیر نیست ولی با این وضعم به من میگه تو حقته بیایی دو روز یکبار خونه منو تمیز کنی، بعد بهم گفت وقتی بچه دنیا اومد هر روز میام پایین چه خوشت بیاد چه نیاد نوه‌م هست نمیندازمش که گفتم چرا خوشم نیاد فوقش هربار اومدی بچه رو میدم میگم نگه دار نمی بخوابم یا به کارهام برسم گفت نههه واسه نگه داشتن نمیام که من خودت باید یاد بگیری بچتو نگه داری😑 ولی همونایی که این حرفا رو میزنن با شوهرم گفته بودن هیچی واسه بچه نمیخریم ما نداریم با اینکه پدرشوهرم ماهی کمش ۱۵ مل حقوقش هست واسه دو نفر به هیچکس هم قرض ندارن از ترس جاریم و خواهرشوهرم کمک نمیکنن شوهرم هم نداره ولی پدر من صافکار هست مغازه ماهی ۷ تمن اجاره دو تا برادر ۱۶ ساله به همه قرض داره بابام، ماهی ۱۵ مل قسط باید بده حتی وقتی من میرم اونجا از مغازه قرضی وسایل میارن فک میکنن من نمی‌فهمم به من معلوم نمیکنن بهم میگن اگه بابات نداره میتونه وام بگیره واسه سیسمونی ولی خودشون هیچکاری نمیکنن بعد میشینه میگه نوه‌م هست نمیندازم که خوشت بیاد نیاد هر روز میام پایین

ببخشید اول که شما نباید میرفتین کنار اونا

تبعاتش همینه

دوم چرا پدرم پدرش میکنید

بچه شما خودش پدر داره و ایشون باید جوابگوی نیازهای بچه باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق زیاد میزاره منم سپردم به خدا برامم مهم نیست چیا بگه رابطه مو کم کردم بچه م از همه چی برام باارزش تره!

توی دوران سختی هستی با این چیزا افکارتو بهم نزن من از خدامه مادرشوهرم زایمانم نیاد ولی چه کنم که خودشم کشته میاد 

ببخشید اول که شما نباید میرفتین کنار اونا تبعاتش همینه دوم چرا پدرم پدرش میکنید بچه شما خودش پدر ...

میگن رسمه ولی من هم هرچقدر از دستم میاد نمیزارم یک تومن از پدرم بره واسه سیسمونی چون آخرش بهم میگن مگه پدر مادر تو چکار کردن واسه تو در حالیکه ۶ ماهه پدرم مغازه میبنده منو میبره دکتر چون به شوهرم مرخصی نمیدن بابامم میگه گناه داره بخاطر تو میره کار ولی پدرشوهرم که کناز بینیم هست بیکاره یکبار نمیگه بیا من ببرمت تنهایی نرو

ببخشید اول که شما نباید میرفتین کنار اونا تبعاتش همینه دوم چرا پدرم پدرش میکنید بچه شما خودش پدر ...

حالا بنده ی خدا رفته پیشش یکم بشینه اون خیلی نفهم بوده ک بحث کشونده بعدشم ادمی ک از سلامت عقلی برخوردار باشه ک با زن باردار اینجوری حرف نمیزنه و بهش استرس نمیده

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اصلا نرو پایین منم با مادرشوهر تو یک ساختمونیم باورت میشه یادم نمیاد آخرین بار کی رفتم پایین نشستم ...

من هم زیاد نمیرم به خواهرشوهرم هم گفتم هر روز نیاد خونم و هر روز صدام نکنه منم زندگی خودم رو دارم واسه همین بهم میگه چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد من هر روز میام پیش بچه

حالا بنده ی خدا رفته پیشش یکم بشینه اون خیلی نفهم بوده ک بحث کشونده بعدشم ادمی ک از سلامت عقلی برخور ...

اوچقدر حرص میده بهم اونقدر فشار عصبی میده بهم که هر وقت عصبانی میشم شکمم تیرررر میکشه شبا نمیتونم از فکر حرفاش بخوابم زور میگن بهم شوهرم هم هیچی نمیگه هیچی هم نداریم از اینجا بریم

فقط موقع دخالت و فضولی نوه هست  موقع حمایت  انگار پسرشون یتیم. بگو به سلامتی هروقت خودت زاییدی هرروز پیشش باش. من وقت مهمون داری هرروزه رو ندارم

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اوچقدر حرص میده بهم اونقدر فشار عصبی میده بهم که هر وقت عصبانی میشم شکمم تیرررر میکشه شبا نمیتونم از ...

تحمل کن عزیزم میگذره خدا بزرگه بسپرشون ب خداااا سعی کن باهاشون دهن ب دهن نزاری چون ی جا هستین نمیتونم بگم نرو و نزار بیان چون از اون ادمای پرو هستش پس چاره ای جز تحمل نداری 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔