2777
2789

برای زندگی ،،، راضی هستید ؟؟ احساس غربت ندارید ؟؟

خوبی ها و بدی هاش رو میشه بگید ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرجم بعد ازدواج اومدم همسرم کارش اینجا بهتره پیشرفت خوبی داره امکانات زیادی هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دوری از خانواده برات عادی نشده؟

اره عادی شده🤣اصلا سر خونه زندگیت میری مشغول میشی خانوادتو یلدت میره😄😄

ولی یه وقتایی از شدت دلتنگی بغضی میشم یکم گریه میکنم دوباره فرداش روز از نو شروع میشه😬

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
بچه شمالم هشت سال طول کشید به تهران عادت کنم هرسری میخواستیم برگردیم خونه من و مادرم با کلی گریه راه ...

اخه آلودگی هوا، ترافیک ، آپارتمان های کوچیک 🤧

اره عادی شده🤣اصلا سر خونه زندگیت میری مشغول میشی خانوادتو یلدت میره😄😄 ولی یه وقتایی از شدت دلتنگ ...

الان‌جوری باشه بتونی انتخاب کنی ، تهران یا شهر خودت ؟

اخه آلودگی هوا، ترافیک ، آپارتمان های کوچیک 🤧

عوضش جاهای خوبی داره هرچی بخوای پیدا میشه هر کلاسی بخوای میتونی بری کلا کارت جوره

اولا منزوی بودم ولی بعدش شب و روز رستورانای چینی و اتاق فرار و اینا بودم😂

Nothing
آره سال اول سخت بود روزای اول گریه میکردم من خودم😐ولی الان عادت کردم و حاضر نیستم برگردم به شهر خود ...

دلت برا مامانت تنگ نمیشه ؟🥺 برا خواهر برادرات؟

عوضش جاهای خوبی داره هرچی بخوای پیدا میشه هر کلاسی بخوای میتونی بری کلا کارت جوره اولا منزوی بودم و ...

🙌🤣🤣🤣🤣

حالا بنظرت بام‌تهران خوبه بریم برا تفریح ؟؟