2777
2789
عنوان

خطر تعلیق داره برام ولی می‌خوام بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 44 پست
نه گفت فکر کردم

اهان 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خدا بنده شو تنها نمیزاره.اگه باهاش دوست باشی دیگه حس تنهایی که الان داری نمیکنی شوهرتو حتما ببر م ...

چی بگم💔

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
[QUOTE=304867242]اره حرف زدم .میگه خسته شدم ازت[/QUO اگه بچه نداری شاید طلاق هم یه گزینه براتون باش ...

دارم بچه

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
پسند اندازی برای مشاور ندارم .ممنونم ازت ❤️❤️💜

هیچ کسی به اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه 

استارتر عزیز شما وجدان داری و قلب پاک که یاد خدا همیشه توی دلت هست ، مطمئن باش خداوند از شما مشتاق تر هست برای این که برگردی سمتش و از همراهی و نعماتش سیرابت میکنه گل قشنگم

ما ملت امام حسینیم💚💚

راستی چجوری آشنا شدی با همسرت 

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
پس زنگ بزن ۰۹۶۴۰ مشاوره بگیر ایتا داری؟

بله دارم

هیچ کسی به اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه  استارتر عزیز شما وجدان داری و قلب پاک که یاد خدا ه ...

نمیدونی چقدر التماس خدا کردم برای این زندگی که بهش برسم .اما خدا نمی‌خواست و به هر بهانه بهم میخورد .ولی باز هم به سرانجام رسید ،الان خدا میگه خودت خواستی

خب تو تنوع بده ب رابطه

کلا ازم خسته شده ربطی به تنوع نداره بخدا

چی بگم💔

بهش بگو حتی من اگه حالم بد باشه باهاتم نتونم حرف بزنم از تنهایی خودم هم بی حوصله م تو منو ول نکن دستتو رو شونه هام میخوام کنارمی ولی بزار حست کنم تا آروم شم میشنوه میبینه و میشه .خدا میدونی مثله یه دوست و همدرد مهربونیه حتی رازتو بهش بگی نمیگه ولی به بنده ش بگی دنیا رو پر میکنه.میدونی از مادر مهربونتره با گریه ت چشاش غمگین میشه موهاتو نوازش میکنه فقط باید حسش کنی.