2777
2789

من یه زنم که 32سالمه.شوهرم ماه ها باهام حرف نمیزنه (دلیلشو نمی‌دونم)بی محلی می‌کنه تو همه جا مثل یه تیکه اضافی برخورد می‌کنه.خسته ام روحم خسته اس.به همه چی فکر کردم از خود...تا خیانت و خودکشی.میخوام برگردم سمت خدا ،خدا قبولم می‌کنه😔

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁

باهاش حرف زدی ببینی دلیلش چیه

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کجاش خطر تعلیقی داره دوست عزیزم

ترسیدم 💔آخه هر بار بخاطر درد و دل تعلیق شدم

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁