2777
2789
عنوان

راهکار برای لاغری ساق پا🫠

3378 بازدید | 14 پست

بچه هاااا راه کار دارید برای لاغری ساق پا؟

یعنی اینهمه چاقی رو برنمیتابم🤨بالاتنه خوبه ها،امان از این پایین تنه….رو مخ ترین قسمتش هم ساق پا🤯

کسی تونسته با ورزش لاغرش کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که قشنگع

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...نه در اخبار حرفی زده میشود...نه خیابانی بسته میشود...و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...پسرم تنهاتر...💙و پدرم کمی شکسته تر...اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید🙃 و اشک تمساح میریزد...و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...من میمانمو و خدا،💗بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...🙁
منم ساق پاهام کلفته،اما نه انقدر که گوشتش آویزون بشه،کلا استخون اون قسمتم درشته هیچ وقت لاغر نمیشه

مال منم کلا سفته،اویزون نیست…ولی خب لاغر تر شیک تره،اندامو خیلی درشت نشون میده😩

هیچ کاری نمیشه کرد. مخصوصا اگر چربیش کم باشه. اگر چربی داشته باشه، با رژیم و ورزش کوچیکتر میشه اما بقیه جاهاتم لاغر میشه. موضعی نمیشه.

تازه اگر فکر کنی با ورزش روی ساق پات، اونجا کوچیکتر میشه، سخت در اشتباهی. اتفاقا برعکس، ورزش دادن اون قسمت باعث میشه ماهیچه هاش رشد کنن و بزرگتر بشه