2777
2789

پسرم ۳سالشه وزنش ۱۰کیلو قدش هم ۹۰...خیلی لاغرم..دکتر غدد دیروز برای نوشت آمپول رشد هورمونی ۱۲کلیک روزانه ..می‌خوام بدونم کسی برای بچه اش مصرف کرده چند وقت دیگه جواب داده ...خیلی نگرانم خیلی😔

ی آمپول هست واس رشد قدی به بچع میزنن من از اونا زده بودن بم🥹😂

اگه منو بکارن، گیاهی درمیاد با ریشه ی غم و درد، برگای بی خوابی و دلتنگی و اضطراب، ساقه ی بلاتکلیفی و سردرگمی و میوه های امید!🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نمیشد با دارو برطرف کنی

با یه دکتر دیگه مشورت کن شنیدم عوارض داره

من نزدم برای پسرم ۱۳ و سال وچهارماهه هست

منم حساسم رو قد ووزنش اتفاقا الان تو مطب دکترغددم هرسه ماه میارمش 

بیمار نیست خودم حساسم

الان چند سالته و قدت چنده؟🥲

حس میکنم رو من تاثیر معکوس گذاشته حتی ۴ سالم والیبال رفتم قد بکشم نشد تا دلت بخوادم لبنیات خوردم😂🥹

۱۸ 

۱۵۴

اگه منو بکارن، گیاهی درمیاد با ریشه ی غم و درد، برگای بی خوابی و دلتنگی و اضطراب، ساقه ی بلاتکلیفی و سردرگمی و میوه های امید!🌱 
بلندشدی حالا

ن همه اون خرجایی ک تو بچگیم کردن الکی بوده انگارق😂🥹

دختر من از ۱۱  تا ۱۴ سالگی زد  قدش  ۳۰ سانت رشد کرد    اگه دکتر گفته بزن   چون همینکه قدش   بیاد رو   نمودار قطع میکنه  به من  از بچگی دکتر میگفت بزن شروع نکردم   دختر  من  پنج سالگی ۱۰۰  بود گفتم  رشد میکنه   ولی  هر چی صبر کردم  ومکمل دادم  درست نشد

شایدنمیکردن ازاین کوتاه ترمیشدی.

د فدات شم ی چیزی هست ب اسم ژنتیک خب وقتی من پدر و مادرم زیاد قدشون بلند نیست من قرار نیست ک بلند تر از این شم😂