پسرم ۳سالشه وزنش ۱۰کیلو قدش هم ۹۰...خیلی لاغرم..دکتر غدد دیروز برای نوشت آمپول رشد هورمونی ۱۲کلیک روزانه ..میخوام بدونم کسی برای بچه اش مصرف کرده چند وقت دیگه جواب داده ...خیلی نگرانم خیلی😔
عزیزم آمپول رشد تو وزنش که تاثیری نداره پس بخاطر وزنش اصلا تزریق نکن ، قدشم الان خیلی خیلی زوده ، من پسرم دوساله هست ، پیش یه دکتر خیلی خوب رفتم گفت از شش سالگی شروع میکنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
د فدات شم ی چیزی هست ب اسم ژنتیک خب وقتی من پدر و مادرم زیاد قدشون بلند نیست من قرار نیست ک بلند تر ...
منوهمسرمم قدمون متوسط روب پایین یعنی ب هردری میزدیم قد بچه ام بلند بشه حتی دکتر غددام میبرم .گف تترس ازمادرش کوتاه ترنمیشه😂منم میخواستم پسرم بلند بشهرب مانکشه☹
اگر دکتر گفته که هورمون رشدش مشکل داره پس حتمابزن .منم پسرم رو دکتر بردم .چون بعدا افسوس میخوری که چرا به بچه نرسیدی .عوارضش وقتیه که یه نفر هورمونش اندازه باشه و بخوای اضافه هورمون بهش بدی .اون وقته که هورمون اضافی جای دیگه استفاده بشه