2777
2789
عنوان

کسی برای بچه اش آمپول هورمون رشد زده

| مشاهده متن کامل بحث + 7589 بازدید | 37 پست

عزیزم با حجامت قدس درست میشه با سویق کودک وزنش 

چرا همیشه راحت ترین اما بدترین راهو انتخاب میکنید ؟! اگه تهرانی بر. مطب آقای زبردست خیلی بچه دیدم میارن برای حجامت قد 

@mr.hejamat پیج اینستاش هست 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهای تقویتی براش استفاده کن. پسر من تا ۴ سالگی ریز بود. تحت نظر دکتر مکمل دادم . الان جز بلندقده ...

آخه جواب آزمایش نشون داده هورمون رشد خیلی ضعیفه نمیرسه

د فدات شم ی چیزی هست ب اسم ژنتیک خب وقتی من پدر و مادرم زیاد قدشون بلند نیست من قرار نیست ک بلند تر ...

منوهمسرمم قدمون متوسط روب پایین یعنی ب هردری میزدیم قد بچه ام بلند بشه حتی دکتر غددام میبرم .گف تترس ازمادرش کوتاه ترنمیشه😂منم میخواستم پسرم بلند بشهرب مانکشه☹

سلام نمیشد با دارو برطرف کنی با یه دکتر دیگه مشورت کن شنیدم عوارض داره من نزدم برای پسرم ۱۳ و سال ...

جواب آزمایش نشون داد که غده ...هورمون رو زیاد ترشح نمیکنه باید روزانه چندین سال تزریق بشه تا وزنش و قدش برسه

منوهمسرمم قدمون متوسط روب پایین یعنی ب هردری میزدیم قد بچه ام بلند بشه حتی دکتر غددام میبرم .گف تترس ...

عزیزم🥹

ولی کلاس بسکتبال بفرستش توی اطرافیانم دیدم رو بچه هاشون تاثیر گذاشت 😁✨️

اگه منو بکارن، گیاهی درمیاد با ریشه ی غم و درد، برگای بی خوابی و دلتنگی و اضطراب، ساقه ی بلاتکلیفی و سردرگمی و میوه های امید!🌱 
کوچووولوووی بغلیییی🥲💙🫂

فدات شم😁😂✨️

اگه منو بکارن، گیاهی درمیاد با ریشه ی غم و درد، برگای بی خوابی و دلتنگی و اضطراب، ساقه ی بلاتکلیفی و سردرگمی و میوه های امید!🌱 
عزیزم آمپول رشد تو وزنش که تاثیری نداره پس بخاطر وزنش اصلا تزریق نکن ، قدشم الان خیلی خیلی زوده ، من ...

امپول هورمونی داد...گفت به خاطر بی عضلانیش و قدش گفت دو ماه بده بعد بیار ببینم چی میشه

عه ولی اینم بگم ب این یکی بچع ام هنوز کارای اونوانجام ندادم قدش کوتاه تره 

عاها خب بزار منم ی چیزی بگم

من آمپول زدم کلاس رفتم و اینا ۱۸ سالمه قدم ۱۵۴

خواهرم هیچ کاری نکرد هیچی ۱۱ سالشه ۱۵۷ عه😂

دختر منم دو نیم سالشه یازده کیلو قد ۹۰

دوست دارم از این امپولا بزنه ولی شوهرم نمیزاره 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اگر دکتر گفته که هورمون رشدش مشکل داره پس حتمابزن .منم پسرم رو دکتر بردم .چون بعدا افسوس میخوری که چرا به بچه نرسیدی .عوارضش وقتیه که یه نفر هورمونش اندازه باشه و بخوای اضافه هورمون بهش بدی .اون وقته که هورمون اضافی جای دیگه استفاده بشه