2777
2789
عنوان

سقط مکرر ی که درمان شد

247 بازدید | 8 پست

سلام من چند هفته ای میشه که زایمان کردم به خودم قول داده بودم که وقتی زایمان کردم حتما تجربه ی خودم رو از سقط ها و روند درمانش بگم تا کسی دیگه از سقط مکرر نترسه و نا امید نشه.من سه بار سقط کردم.بار اول قلب نداشت کورتاژ کردم.بعداز سه ماه باردار شدم و قلب داشت ویار داشتم شدید ،اما توی سونوی غربالگری ۱۲ هفته گفتند که جنین تا ۸هفته رشدکرده و قلبش ایستاده.و بار سوم بعد از یکسال اقدام کردم و توی شش هفته خود به خود سقط شد چون پوچ بود دوباره...تمام آزمایش های مربوط به سقط مکرر رو انجام داده بودم و مشکلی نداشتم هیچ مشکلی حتی عکس رنگی و آزمایش ژنتیک هم گرفتم و خوب بود...شوهرمم دکتر رفته بود و گفته بودند مشکلی نداره...تا اینکه پیش یه دکتری رفتم و اون گفت چاره ی تو فقط در تقویت خودت و شوهرته و به من پودراینوفولیک و به شوهوم داروی تقویت اسپرم داد و شوهرمو فرستاد پیش یه دکتراورولوژی خوب، اون ماینه اش کرد و گفت مدت هاست واریکوسل داری و روی ژن های اسپرم هات تاثیرگذاشته وباید عمل کنی چیزی که هیچ دکتری بهش نگفته بود اونا بهش میگفتند آزمایش اسپرمت طبیعیه اما دکترگفت باید عمل کنی و چندماه بعد از عمل اقدام کنی...اما اتفاقی که افتاد این بود که قبل از عملش یعنی یک ماه و نیم بعد از سقط اولم من باردار بودم و نمیدونستیم خیلی ترسیده بودم که نکنه دوباره سقط بشه اما خداروشکر اینبار به ثمر نشست ،داروهای تقویتی که دکترم داده بود کار خودشو کرده بود،شوهرم اسپرم هاش چهاربرابرشده بود در صورتی که هنوز عمل نکرده بود..توی بارداری هم برای محکم کاری تا ماه آخر امپول انوکساپارین و قرص آاس آ رو استفاده کردم باوجودی که تو آزمایشهام مشکلی وجود نداشت...اوایل بارداری خونریزی داشتم که درمان شد...خلاصه نترسید و نا امید نشید ...دکترم هم دکتر طیبه هاشمی درکاشان بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.