2777
2789

دوستان استرچ مارک و خیلیامون داریم 

تیرگی زیر بغل بیکینی 

جوش باسن 

همه اینا طبیعت بدن ماست 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

والا حاهر جان من میرم باشگاه نگا میکنم همه خوش تیپ حتی اگ تازه اومدن بدون لک و ترک  پس اینا کی ...

تو باسنشون یا روناشونو دیدی؟ 

مثلا من هیکلم خوبه

ولی وقتی باسنمو نشون کسی بدم پر از جوش شده

کی میفهمه زبر لباسم چخبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفته ❤😍🤍

میشه عکس اندامتونو ببینم

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

ولی به عنوان توصیه 

لیزر موهای زائد و کربوکسی تراپی خیلی کمک میکنه به روشن شدن نواحی تیره 

اسکراب بدن هم پوستتون و بهتر میکنه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اره تازه خیلی هاشون باسناشون تخت تخته یا به اصطلاح فلته،نمونش مارگو رابی که الان عکسش همه جا هست تاز ...

ببین من شکم دارم   ژنتیکی واقعا مگه از سن کم ورزش می کردم که نکردم   ولقعا اعتماد به نفسمو پایین آورده   ولی واقعیت نگاه میکنم   ببخشید میگم طرف زنش به چه خشگلی میره با ی زن چه شکل        میگم آدمی که بخواد می خواد     موندم اعتماد به نفس پایینم درسته یا اینکه اون کسی که دوست داره دوست داره     در ضمن‌فتیش چاقم هست

وای دقیقا عین منی🤣🤣🤣 اره ۶۵ که نه ولی ۶۲ بشیم عالی میشه کافیه دیگه ولی کو اخههههه😢😢😢😭😭😭😭

🥺😂😂😂

مجردی؟ چند سالته؟

من ۲۲ ام مجرد

اطرافیان به من میگن ازدواج کنین و بچه دار بشین و اینا وزنتون بیشتر میشه از الان میخواین چیکار وزنتون زیاد شه

بعدشم من اصلا اقدام خاصی نکردم برا افزایش، یه موقع فقط یه بسته قرص گیاهی خوردم ۳۰ تایی اینا

دو سه سال پیش بود

بعد اون حس کردم دو سه کیلو اضافه شدم

ولی به عنوان توصیه  لیزر موهای زائد و کربوکسی تراپی خیلی کمک میکنه به روشن شدن نواحی تیره  ...

دقیقا، بالاخره پوست و اندام هم رسیدگی میخواد، اسکراب مداوم و استفاده از نمک حمام پوست رو روشن میکنه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿