2777
2789

حتی دیشب تا کتک رسیدم ولی حرف نمی‌فهمه 

حامله هم هستم 

نه با مهربونی پیش میره نه با بداخلاقی 

مغزم دیگه ترکیده خیلی روم فشار میاره

باید چیکارکنم 

میشه منم از دعا تون بی نصیب نکنید برام دعا کنید😩😩😞

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

چند وقته ازدواج کردین ؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چند وقته ازدواج کردین ؟؟

۷ ماه

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیو نمیفهمخ

نمیزاره با خانوادم در ارتباط باشم بهشون زنگ بزنم 

منم ازدواج که کردم اومدین تو شهر دیگه‌ای زندگی می‌کنین چون کار شوهرم اینجاست خیلی ازشون دورم خیلی دلتنگشون میشم حتی نمی‌ذاره بهشون زنگ بزنم هیچ حرف و حدیثی هم بینشون نیست با مهربونی اول پیش رفتم فایده‌ای نداشت گفتم چند روز قهر باشم شاید درست بشه �ی بازم نمی‌شه هی بدتر میشه تازه خیلی بد دهنه همش پدر و مادرم پدربزرگ‌های فوت شدن فحش میده واقعاً مغزم داغون شده کمک کنید

اخه یه سال حداقل بزارین بگذره بعد حامله بشین  ببینین اخهه چه اخلاقیی داره

آخه به خدا خیلی تنهام صبح تا شب توی یه چهار دیواری تنها نشستن حتی تلویزیون هم نداری گفتم حداقل برای خودم سرگرمی باشه

نگران نباشید اوایل ازدواج این مسائل هست و یواش یواش با اخلاقیات هم اشنا میشید .سعی کن همیشه با محبت و با گذشت باشی تا دوستت داشته باشه و یواش یواش به جایی برسه که فقط حرف شما براش مهم باشه 

آخه به خدا خیلی تنهام صبح تا شب توی یه چهار دیواری تنها نشستن حتی تلویزیون هم نداری گفتم حدا ...

یه بچه رو هم بیاری تو زندگی که خودت هم داری اذیت میشی

بعد اون بچه گناه نداره؟؟

میفهم شرایطت رو ولی طلاق خیلی بهتر از اینه که یه بچه رو هم تو اون شرایط بزرگ کنی یه تلوزیون نداری بعد اون بچه میخوای چیکار کنه؟؟ چطوری بزرگ شه؟

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

[QUOTE=304846863]یه بچه رو هم بیاری تو زندگی که خودت هم داری اذیت میشی بعد اون بچه گناه نداره؟؟ میفهم شرایطت رو ولی ...[ 

راه طلاق ندارم چون یه بار طلاق گرفتم

[QUOTE=304846863]یه بچه رو هم بیاری تو زندگی که خودت هم داری اذیت میشی بعد اون بچه گناه نداره؟؟ میفه ...

امیدوارم خدا مشکلت رو حل کنه

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
امیدوارم خدا مشکلت رو حل کنه

ممنون برام دعا کن