2777
2789

برخی مدارس دولتی هستن که خیلی خوبن برخی نه

برخی مدارس غیرانتفاعیم هستن خیلی خوبن و برخی نه

پس تفاوتی نداره غیرانتفاعی و دولتی

بیشتر روی معلم و بچه‌های کلاس حساس باشید به نظرم

🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه وهییت امنایی فرستادم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

در فامیلا  دولتی هم میرن غیر انتفاعی هم .

اما من که دولتی رو قبول ندارم .

کلا حیف بچه ها برن دولتی . 

بشینن سر کلاس معلمهایی که نه توجه میکنن  نه تدریس میکنن .

خودمم دولتی خوندم . به معلمها خیلی میرسیدن شاید تدریس کنن . تدریس نمیکردن هیچی . اعتراض میکردیم رد میشد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همیشه دولتی یا هیئت امنایی رفتم 

اما باید بگم بهترین مدارس دولتیمنطقمون بوده و هر سریم چون تو ناحیه نبودیم ب سختی و بخاطر معدلم ثبت نام شدن 

مامان بابام ۶ صب میرفتن اموزش پرورش 🤦‍♀️

ولی جفت مدرسه هام ینی راهنمایی و دبیرستانم  عالی بودن 

با اینکه مدرسم دولتی بود دوران کرونا همون اول برامون سایت زد کادر مدرسه ام ک عالی و جدی

دوتا دارم امسال یکیش میره دوم یکیش ششم . 

کلا غیر انتفاعی بودن چون دولتی خوب اطرافمون نیست که به ادرسمون بخوره مدرسه های خاص هم پارتی و امتیاز میخوادکه نداریم . حالا خدا بزرگه دختر بزرگم رو از هفتم میخوام بذارم دولتی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پسرم از کلاس اول تا ششم دولتی نسبتا راصی بودم  از هفتم تا الان که دهم هست غیر انتفاعی الانم را ...

درسته، منم از مدرسش راضی نبودم میخواستم بزارم غیرانتفاعی با چندتا معلم صحبت کردم گفتن تا ششم این کارو نکن